Plejemidler til kvinder

17 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 17 af 17 produkter

Bevar tøjets funktionelle egenskaber med de rette plejemidler

Funktionel beklædning skal behandles på den rigtige måde, hvis du vil have det optimale ud af de vandtætte og åndbare egenskaber. Med plejemidler i god kvalitet kan du nemt og effektivt forlænge levetiden på dit funktionelle tøj, sko og udstyr. Gode plejemidler er desuden fremstillet uden brug af giftstoffer om med stor omtanke for både miljø og helbred.

Plejemidler forlænger levetiden

Der findes plejemidler til både tøj, sko og udstyr. Dét betyder, at du skånsomt kan rengøre dit funktionelle tøj og udstyr uden at forringe materialernes åndbare og vandtætte egenskaber. Almindeligt vaskepulver er fremstillet med det ene formål at vaske rent, og efterlader desværre ofte vandtiltrækkende reststoffer i materialerne. Plejemidler i god kvalitet er derimod designet til skånsomt at fjerne snavs uden at ødelægge de funktionelle egenskaber. På den måde forlænger du tøjets levetid markant og bevarer samtidig en komfortabel fornemmelse, når du anvender tøjet aktivt.

Imprægnering

Der findes både imprægnering til brug i vaskemaskine, der sprøjtes på eller som påføres med svamp - alt efter hvad du skal imprægnere. Inden du imprægnerer, anbefales det kraftigt, at du vaske materialet rent først, da snavs hæmmer åndbarheden og virkningen af imprægneringen.

Miljøvenlige og effektive plejemidler

Når du anvender plejemidler, kan du vaske det ind i tøjet med en helt almindelig vaskemaskine. Det gør det både yderst nemt og sikrer også at vaskemidlet eller imprægneringen bliver helt jævnt fordelt og finder vej overalt i tøjet. Med en spray er det derimod ofte svært at imprægnere jævnt og behandlingen bliver derfor typisk mangelfuld. Plejemidlerne her på shoppen er desuden fremstillet med ingredienser, der hverken er skadelige for miljø eller helbred. Produkterne er nemlig vandbaserede og fremstillet uden drivgasser, giftstoffer og fluorocarbons. At produkterne er vandbaserede betyder, at vaskemiddel og imprægnering nemmere kan trænge ind alle steder, hvilket gør plejemidlerne endnu mere effektive.

Stort udvalg af plejemidler hos SPORT 24

Giv dit funktionelle tøj nyt liv og forlæng levetiden markant. Med de rette plejemidler vasker og vedligeholder du dit tøj og udstyr med en enorm lethed og stor effektivitet. Når du anvender de rigtige plejemidler, skåner du både miljøet og sparer mange penge, da dit tøj holder i væsentlig længere tid - uden at miste de gode funktionelle egenskaber. Hos SPORT 24 finder du altid et suverænt udvalg af effektive plejemidler, der vedligeholder og fornyer både åndbarhed og svedtransporten i dit tøj, sko og udstyr. Bestil trygt online på SPORT24.DK eller besøg din nærmeste SPORT 24 butik. Her er du nemlig altid sikret høj service og professionel rådgivning.