NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

ØVRIGT UDSTYR OG TILBEHØR til kvinder

337 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 337 produkter

Lækkert sports-udstyr til damer

Hos SPORT 24 kender vi værdien af at have det rette udstyr til sin træning. Det giver lige den ekstra motivation til at komme op af sofaen og ud ad døren. Derfor har vi samlet et lækkert udvalg af sport-udstyr til damer her på siden. Det er både udstyr, der er uundværlig for din træning, men også tilbehør, der kan motivere dig til at yde mere. Meget af udstyret kan også bruges i din fritid, hvis det passer dig bedre. Du kan lade dig inspirere her, og måske finder du lige det, du mangler.

Det essentielle tilbehør til træning

Det er vigtigt at få rigeligt med vand under træning og sport. Vi har udvalgt de bedste drikkeflasker til dig, så du blot kan vælge den model, som tiltaler dig mest. Til at transportere dit træningstøj og dit træningsudstyr har vi flere forskellige tasker inden for verdenskendte brands. De kan holde til mange gange frem og tilbage fra træningscentret eller sportshallen, og de er praktisk indrettet med mange rum og lommer, så du ikke får vådt tøj af dit våde håndklæde efter træning. Vi har også andre mindre, men ikke desto mindre praktiske ting, som sportsbind, der kan aflaste dine led, når du træner.

Mål dine fremskridt og bliv motiveret

Hvis du lige som så mange andre kvinder bliver motiveret ved at måle dine fremskridt, skal du helt sikkert overveje et trænings-ur. Det kan måle et hav af ting under din træning, så du hele tiden kan følge med i, om du er tæt på at nå dine mål. Du kan bruge et trænings-ur uanset hvilken sportsgren du dyrker. Det er perfekt både til cykling, løb, svømning, trekking og en lang række andre motionsformer. Så hvis du har lyst til at måle din distance, dine kalorieforbrænding, din søvnrytme eller meget andet, så skal du helt klar se vores store udvalg af sports-ure.

Du finder alt inden for sports-udstyr til damer hos SPORT 24

Det kan være svært at komme op af sofaen og til træning, men når du har lækkert sports-udstyr til damer, så bliver træningen lidt sjovere. Du kan bestille det hele her fra vores webshop, og du har det hjemme hos dig inden for 1-2 hverdage. Du kan selvfølgelig altid bytte det inden for 365 dage, også i vores fysiske SPORT 24-butikker. Lad træningen begynde.