UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 41%
  Wilson Staff Conform Venstre Golfhandske
  Wilson Wilson Staff Conform Venstre Golfhandske
  170 DKK 100 DKK
 2. 50%
  Endurance Mickelson Sports Solbriller Herre
  Endurance Endurance Mickelson Sports Solbriller Herre
  500 DKK 250 DKK
 3. 38%
  Wilson Conform Venstre Golfhandske
  Wilson Wilson Conform Venstre Golfhandske
  160 DKK 100 DKK
 4. 25%
  Wilson Tour Velocity 15-Ball Distance Golfbolde
  Wilson Wilson Tour Velocity 15-Ball Distance Golfbolde
  200 DKK 150 DKK
 5. 31%
  Wilson Fifty Elite 12-Pak Golfbolde
  Wilson Wilson Fifty Elite 12-Pak Golfbolde
  180 DKK 125 DKK
 6. 38%
  Wilson Conform Højre Golfhandske
  Wilson Wilson Conform Højre Golfhandske
  160 DKK 100 DKK

Golfudstyr til kvinder

(20 produkter)

Nå dit topniveau med det rigtige golfudstyr

Med det rigtige golfudstyr bliver oplevelsen endnu bedre på golfbanen. Der findes nemlig næsten ikke noget værre for en golfspiller end ikke at kunne nå sit fulde potentiale, fordi udstyret ikke er godt nok. Derfor tilbyder SPORT 24 altid et godt udvalg af lækkert golfudstyr i den allerbedste kvalitet - så du kan optimere dit golfspil og nå dit maksimale niveau!

Stort udvalg af golfbolde i høj kvalitet

Golfbolde er selvfølgelig noget af det vigtigste golfudstyr og en helt uundværlig del af golfsporten. Derfor findes der et hav af forskellige golfbolde på markedet med forskellige hårdheder og overflader, som giver et varieret udbud af egenskaber. Uanset om du søger golfbolde, der sikrer ekstra power, distance eller mere kontrol og føling, er der helt sikkert golfbolde, der passer præcist til dine ønsker og dit niveau. Hvilken type golfbolde, der er det rigtige valg for dig, kan dog være meget svært at sige. Den bedste måde at finde den optimale model på er faktisk ved at prøve sig frem med forskellige typer af golfbolde. Det handler nemlig mest af alt om at have den rette fornemmelse, når golfbolden rammes - og det er kun dig selv, der kan mærke, når fornemmelsen sidder lige i skabet.

Bestil dit golfudstyr online på SPORT24.DK

Uanset om du køber dit golfudstyr på SPORT24.DK eller i en af de fysiske SPORT 24 butikker, finder du altid et solidt og spændende sortiment i den allerbedste kvalitet. Bestiller du golfudstyr online på webshoppen, er du altid sikret en fantastisk service med lynhurtig levering. Golfudstyr købt på webshoppen kan også byttes i de fysiske SPORT 24 butikker. Nem og enkel handel med høj service - døgnet rundt på SPORT24.DK!