Golfhandsker til kvinder

7 produkter

Filtrer
SizeVis liste
5 - 7
6 - 8
7 - 9
8 - 10
11 - 13
S
M
M/L
L
ButikVis liste
Sport24outlet - 2730 Herlev BIG Center
(1)
Sport24outlet - 5220 Odense
(1)
Sport24outlet - 4000 Roskilde Industrivej
(1)
Sport24outlet - 5500 Middelfart
(1)
Sport24 - 8600 Silkeborg
(1)
Sport24 - 9200 Aalborg Storcenter
(1)
Sport24 - 8800 Viborg
(1)
Sport24 - 8000 Aarhus Bruuns Galleri
(1)
Sport24outlet - 7500 Holstebro
(1)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(1)
Sport24 - 2800 Lyngby Storcenter
(1)
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(7)
Mænd
(11)
Pris
DKK 100
DKK 280
MærkerVis liste
Nike
(3)
Srixon
(1)
Wilson
(3)
FarverVis liste
Hvid
(6)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 7 af 7 produkter

Bliv klar til banen med golfhandsker til damer

Sommeren er på vej, og det betyder, at der bliver mulighed for at komme ud på det grønne græs. De varme solstråler giver en god undskyldning for at bruge en hel lørdag til en omgang golf. Men før du sådan lader dig lokke, så er det vigtigt, at du har de rette handsker. Golfhandsker til damer sikrer, at dine hænder er beskyttet, når du bruger hele dagen med golfkøller i hænderne. Der er flere fordele ved golfhandsker. De beskytter mod vabler på fingre og hænder. Du får et godt greb om køllen og undgår, at den glider, hvis dine hænder er lidt fugtige. Det vil de ofte blive, enten på grund af regn, eller fordi du får lidt svedige håndflader.

Vælg dit par golfhandsker til damer

Golfhandsker til damer skal helst have et personligt præg. De skal ikke bare være et par handsker, der ligger og flyder på bordet. Det skal være nogle, som du har udvalgt specifikt til dig. SPORT 24 har et stort udvalg af golfhandsker til damer, så du får: 

  • Pasform, der passer til netop dig 
  • God kvalitet 
  • God beskyttelse til hænderne

Golfhandsker til damer holder hænderne fri for hård hud, der ofte kan opstå, når du bruger dem i mange timer. Desuden er de rare at have på, og du bliver derfor ikke irriteret over at skulle bruge dem en hel dag.

Fordele ved det rette udstyr

Golfhandsker til damer kan virke som et stykke golfudstyr, der er unødvendigt. Det er dog ikke tilfældet - slet ikke når vi snakker golf. Golfhandsker til damer har mange fordele, hvor de blandt andet kan: 

  • Sikre grebet om golfkøllen 
  • Ventilere mod sved 
  • Beskytte hænder med slid og skidt

Derudover skal golfhandsker till kvinder også vaskes engang imellem. Når det kommer til vaskeanvisning, er det vigtigt at se denne igennem. Handskerne er af læder, så de kan ikke tåle at komme i vaskemaskine. Dog har vi nogle modeller, som kan vaskes i en vaskepose. Men mange af handskerne tåler kun håndvask.

Find den rette størrelse

Du kan risikere, at du ligger mellem to størrelser i golfhandsker til kvinder. Her skal du finde ud af, hvad du finder mest behageligt. Er det, at de sidder lidt strammere eller løsere? Det er individuelt, men vi vejleder til, at du vælger en lidt strammere model. Det skyldes, at dine hænder ikke skal kunne glide rundt i handsken. Prøv dig frem, og få levering inden for 1-2 hverdage.