Bemærk: Der kan forekomme 1-2 ekstra afsendelsesdage

Golfsko til kvinder

10 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 10 af 10 produkter

Golfsko til damer - høj kvalitet og skarpe priser

Golfsko er en vigtig del af dit golfudstyr, da du ofte går mellem syv og ti kilometer eller omkring fire timer, når du går en runde på en 18-hullers bane. Derfor er det en god idé at vælge et par velsiddende golfsko til damer, så du er sikret en god komfort, fra du starter til du slutter din runde. Her på webshoppen finder du et spændende udvalg af golfsko til damer - altid i høj kvalitet og til skarpe priser.

Komfortable fødder i golfskoene

Når du skal vælge et par nye dame golfsko, er høj komfort et vigtigt parameter, for at du kan blive glad og tilfreds med dit køb. Komfort handler både om en velsiddende pasform uden gener og lette, støddæmpende såler, der sikrer at fødderne ikke føles trætte og brugte halvvejs på din runde. Derudover er det vigtigt, at overdelen lader fødderne ånde og samtidig holder dem tørre, når det regner eller græsset er vådt. Er dine fødder komfortable, kan du nemlig koncentrere dig om spillet på banen og på den måde forbedre dine chancer for at gå sejrrigt fra runden.

Hold balancen med spikes under dine dame golfsko

For at få mest muligt ud af dine golfsko til damer, er det en god idé at vælge en model med de såkaldte spikes under sålen. Er dine golfsko udstyret med spikes, får du nemlig et markant bedre greb i underlaget, hvilket hjælper dig med at holde balancen, så du kan rotere korrekt gennem hele golfsvinget uden at miste fodfæstet. Særligt på en våd golfbane er spikes under dine golfsko vigtige, da græsset bliver glat og du får sværere ved at stå fast med en almindelig sål.

Køb golfsko til damer hos SPORT 24

Når du handler online hos SPORT 24, er du sikret hurtig levering indenfor kun 1-2 hverdage. Derudover tilbyder vi hele 365 dages returret, hvor du enten kan bytte i en fysisk SPORT 24 butik eller sende retur til webshoppen. Det er desuden gratis at blive VIP-medlem hos SPORT 24 og det giver dig en række fordele som eksempelvis fri fragt og retur samt optjening af bonus på dine køb. Du kan læse mere om dine VIP-fordele her.