Mest populære produkter

 1. Double Fish Clips Bordtennisnet
  Double Fish Double Fish Clips Bordtennisnet
  350 DKK 200 DKK
 2. STIGA Master Bordtennisnet
  STIGA STIGA Master Bordtennisnet
  270 DKK
 3. STIGA Match Bordtennisnet
  STIGA STIGA Match Bordtennisnet
  250 DKK
 4. STIGA Premium Clip Bordtennisnet
  STIGA STIGA Premium Clip Bordtennisnet
  450 DKK

Bordtennisnet til kvinder

4 produkter

Filtrer
SizeVis liste
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(4)
Mænd
(4)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 200
DKK 450
MærkerVis liste
Double Fish
(1)
STIGA
(3)
FarverVis liste
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 4 af 4 produkter

Bordtennisnet i god kvalitet sikrer stabil opsætning

Bordtennis handler i sin enkelthed om at slå bolden over nettet på bordet. Derfor er et godt bordtennisnet essentielt, når dine talenter med battet skal demonstreres. Et bordtennisnet i god kvalitet giver optimal holdbarhed og en stabil opsætning, der sidder lige og præcist. Når du vælger net i en god kvalitet, bliver det desuden nemmere at justere og montere.

Nem montering af bordtennisnet

Noget af det vigtigste, når du skal sætte et bordtennisnet op er, at det nemt og hurtigt kan monteres uden problemer. Derudover er det også vigtigt at nettet sidder stabilt fast, så du kan spille uden at skulle justere og rette på det under træning og kamp. Du kan typisk vælge mellem to forskellige måder at sætte nettets holdere fast på bordet:

 • Klemme/klipse system, hvor du nemt og lynhurtigt kan sætte nettet fast på bordet. Da denne metode er fantastisk enkel er det ideelt til dig, der ofte tager nettet op og ned.
 • Traditionelt system, hvor holderen ofte er kraftigere og spændes fast med en skruetvinge. Det sikrer at bordtennisnettet sidder godt og stabilt fast - uanset bordets tykkelse. Perfekt system hvis dit bord altid står fremme og nettet skal sidde permanent på bordet.

Køb dit bordtennisnet hos SPORT 24

Både på webshoppen og i de fysiske SPORT 24 butikker finder du et godt udvalg af bordtennisnet i god kvalitet. Bestiller du online får du lynhurtigt og sikkert leveret dine varer. Besøger du en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, får du altid høj service og god vejledning i forhold til, hvilket net der passer til dine behov.