UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 44%
  SPORT 24 Fjerbolde - Grøn
  SPORT 24 SPORT 24 Fjerbolde - Grøn
  180 DKK 100 DKK
 2. 75%
  FZ Forza Lania Kjole Dame
  FZ Forza FZ Forza Lania Kjole Dame
  400 DKK 100 DKK
 3. 75%
  FZ Forza Speedster Badmintonsko
  FZ Forza FZ Forza Speedster Badmintonsko
  1.000 DKK 250 DKK
 4. 50%
  CAP 2000 XF Badmintonketcher
  CAP CAP 2000 XF Badmintonketcher
  400 DKK 200 DKK
 5. 33%
  Victor Vicfun Hobby Badminton Sæt
  Victor Victor Vicfun Hobby Badminton Sæt
  300 DKK 200 DKK
 6. 43%
  FZ Forza Leander Badmintonsko
  FZ Forza FZ Forza Leander Badmintonsko
  700 DKK 400 DKK

BADMINTON til kvinder

(88 produkter)

Elsker du at spille dame-badminton?

Badminton er en fantastisk sportsgren, fordi den er udfordrende på alle niveauer. Uanset om du er helt ny inden for dame-badminton, eller om du har spillet i mange år, så er du garanteret at få sved på panden. I begyndelsen handler det måske blot om at ramme fjerbolden, men når du bliver mere øvet, er der mange tricks og finter, som du kan øve og forfine. Hos SPORT 24 har vi samlet det bedste af det bedste, uanset om du er helt ny inden for badminton for damer, eller om du har lavet finter på banen gennem mange år.

En populær sportsgren verden over

Det er ikke kun i Danmark, at fjerboldene bliver clearet, droppet og smashet. Over store dele af verden er sportsgrenen populær. Specielt i mange asiatiske lande, hvor det er en nationalsport. Det er også ofte herfra, at vi i Danmark oplever stor modstand i de allerstørste turneringer. Men i Danmark er vi skam også med i toppen. Både med guld ved VM, EM, OL og All England, hvor vores seje topspillere har vundet over selv de allerbedste. Selvom badminton for damer og herrer kun har været en udbredt sport i Danmark siden 1920'erne, så bliver vi alligevel ved med at udklække nye topspirer.

Det bedste badmintongrej for damer

Hver dag spiller mange danskere - både børn, herrer og damer - badminton i hallerne over hele landet. Det er både på motionist- og på eliteniveau. Uanset om du er på det ene eller andet plan, har vi fundet det bedste udstyr til dig. Og vi har samlet det her på siden, så du blot skal vælge, hvad du mangler. Måske skal du bruge en ny ketcher? Eller mangler du et nyt par sko eller et svedbånd? Vi har det hele inden for badminton for damer her, så du kan få smashet bolden for fødderne af modstanderen i og med det helt rette grej.

Kom i gang med at spille med det samme

Hvis du bare gerne vil i gang med at spille badminton for damer med det samme, så tøv ikke med at finde det, du skal bruge, og bestil det hjem til dig. Det er trygt, nemt og bekvemt, og så går det ikke mindst hurtigt. Det tager kun 1-2 hverdage, før det havner i din postkasse. Og så kan du altid bytte dit badmintongrej for damer igen i din lokale SPORT 24 butik. Ved du ikke lige, hvad du skal bruge for at komme i gang med badminton for damer? Så kan du altid kontakte vores kundeservice eller hive fat i en af vores dygtige medarbejdere i butikkerne.