Mest populære produkter

 1. Mols Bregnet Liggeunderlag
  MOLS Mols Bregnet Liggeunderlag
  400 DKK 200 DKK
 2. Mols Bjørnkjær Liggeunderlag
  MOLS Mols Bjørnkjær Liggeunderlag
  500 DKK 250 DKK
 3. Mols Karpenhøj Liggeunderlag
  MOLS Mols Karpenhøj Liggeunderlag
  1.000 DKK 500 DKK
 4. Mols Fosdal Selvoppusteligt Liggeunderlag
  MOLS Mols Fosdal Selvoppusteligt Liggeunderlag
  800 DKK 400 DKK
 5. Mols Calandra Double Size Luftmadras
  MOLS Mols Calandra Double Size Luftmadras
  400 DKK 200 DKK
 6. Mols Ruugaard Siddeunderlag
  MOLS Mols Ruugaard Siddeunderlag
  200 DKK 100 DKK

Liggeunderlag til kvinder

6 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(6)
Mænd
(6)
Drenge
(6)
Piger
(6)
Pris
DKK 100
DKK 500
MærkerVis liste
MOLS
(6)
FarverVis liste
Blå
(1)
Sort
(5)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%
Mols Karpenhøj Liggeunderlag
MOLS
DKK 1,000
DKK 500
50%
Mols Bregnet Liggeunderlag
MOLS
DKK 400
DKK 200
50%
Mols Bjørnkjær Liggeunderlag
MOLS
DKK 500
DKK 250
50%
Mols Ruugaard Siddeunderlag
MOLS
DKK 200
DKK 100
Viser 6 af 6 produkter

Sov godt med et liggeunderlag i god kvalitet

Et liggeunderlag i god kvalitet er uundværligt, når du er på tur og skal overnatte ude - uanset om du sover i telt, bivuak eller under åben himmel. En god nats søvn er altid vigtig, men i særlig høj grad, når du er udendørs hele dagen og fysisk aktiv. Kroppen har nemlig brug for hvile og afslapning efter en strabadserende dag - noget som en god nats søvn typisk vil opfylde.

Et liggeunderlag skal isolere mod kulden

For at sove godt, er det vigtigt, at du ikke ligger og fryser. Det vil nemlig betyde, at kroppen bliver drænet for energi i forsøget på at holde dig varm. Altså det stik modsatte af hvad natten gerne skulle bringe. Derfor er liggeunderlagets vigtigste opgave at isolere mod kulden fra jorden. Din sovepose hjælper selvfølgelig med at holde dig varm, men den isolerer ikke nok nedefra, da du trykker fyldet i soveposen fladt med din vægt.

Find balancen mellem vægt og komfort

Udover at beskytte dig mod kulden fra jorden, skal dit liggeunderlag også være blødt og komfortabelt at ligge på. Det er både behageligt og kan samtidig være med til at beskytte dig mod små sten og ujævnheder på din soveplads. Liggeunderlag fremstilles i mange forskellige tykkelser alt efter hvilken komfort, du er ude efter. Ofte vil tykkelsen og vægten hænge sammen - så jo tykkere underlaget er, jo mere vejer det også. Derfor kan det være en god idé at overveje dit behov for komfort i forhold til, hvor tung en oppakning du vil gå med. En lav vægt er selvfølgelig fristende, men ofte kan et lidt tungere og mere komfortabelt liggeunderlag være det rette valg i sidste ende.

Selvoppustelige liggeunderlag

Selvoppustelige liggeunderlag er blevet fantastisk populære, da de tilbyder en fremragende komfort og er nemme at medbringe. De fungerer som en smart mellemting mellem de klassisk løsninger - skumunderlaget og luftmadrassen. De to løsninger er klare modsætninger til hinanden, da skumunderlaget er super let og isolerer godt, mens luftmadrassen er tung og ikke isolerer særligt godt. Derimod er luftmadrassen meget komfortabel, mens skumunderlaget ikke tilbyder nogen særlig liggekomfort. Som alternativ til de to løsninger finder du altså det selvoppustelige liggeunderlag, som er:

 • Let
 • Komfortabelt
 • Isolerende
 • Kompakt pakket

Et selvoppusteligt liggeunderlag kan typisk komprimeres og opbevares i en medfølgende pose. På den måde fylder det minimalt, og bliver derved nemmere at rejse med.

Liggeunderlag til alle formål hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et varieret udvalg af liggeunderlag i god kvalitet. Så uanset om du skal på weekendtur, camping, vandretur i fjeldet, festival eller spejderlejr, er der helt sikkert et liggeunderlag, der passer til dine behov. Se udvalget i din nærmeste SPORT 24 butik eller køb online her på webshoppen - og mærk glæden ved høj kvalitet.

Få fordele som VIP-medlem

Du kan trygt købe dit nye selvoppustelige liggeunderlag online hos SPORT 24. Vi forhandler liggeunderlag i god kvalitet og du har 365 dages returret, så du har god tid til at returnere din vare, hvis du skulle have fortrudt dit køb. Husk at du som VIP-medlem optjener bonus på dine køb hos SPORT 24. Derudover får du fri fragt og retur, så du roligt kan bestille dit nye liggeunderlag uden bekymringer om ekstra udgifter ved en eventuel returnering. Det er helt gratis at blive VIP-medlem og du kan oprette dig i vores VIP kundeklub lige her.