☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Karrimor Isla Mid Weathertite Dame
  Karrimor Karrimor Isla Mid Weathertite Dame
  1.000 DKK 500 DKK
 2. 30%
  CMP Rigel Mid Vandrestøvler Dame
  CMP CMP Rigel Mid Vandrestøvler Dame
  1.000 DKK 700 DKK
 3. 50%
  Karrimor Staffa Vandrestøvler Dame
  Karrimor Karrimor Staffa Vandrestøvler Dame
  1.200 DKK 600 DKK
 4. 36%
  Helly Hansen The Forester Støvler Dame
  Helly Hansen Helly Hansen The Forester Støvler Dame
  1.400 DKK 900 DKK
 5. 50%
  Helly Hansen Montreal V2 Støvler Dame
  Helly Hansen Helly Hansen Montreal V2 Støvler Dame
  1.200 DKK 600 DKK
 6. Haglöfs L.I.M Proof Eco Vandrestøvler Dame
  Haglöfs Haglöfs L.I.M Proof Eco Vandrestøvler Dame
  1.100 DKK

Vandrestøvler til kvinder

(12 produkter)

Velsiddende kvalitets vandrestøvler til damer

Når du er på vandretur og terrænet er udfordrende, kræver dine fødder ekstra opmærksomhed, så de kan bære dig godt igennem strabadserne. Med velsiddende vandrestøvler til damer i god kvalitet får dine fødder den nødvendige støtte og beskyttelse, som sikrer, at vandreturen bliver den succes, du håber på. Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af vandrestøvler til damer i absolut topkvalitet fra anerkendte outdoor sportsmærker.

Vandrestøvler til damer giver dig optimal støtte

Vandrestøvler til damer er kendetegnet ved at være designet med et stabilt og støttende skaft, der reducerer risikoen for vrid omkring anklen. Typisk er de også forsynet med en kraftig snøring over vristen, som fortsætter op ad skaftet og - via robuste hægter - giver mulighed for at spænde vandrestøvlerne optimalt. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at vandrestøvler til damer ikke sidder for løst på foden, men derimod tilbyder en tætsiddende og støttende pasform.

Vandtætte og åndbare vandrestøvler til damer

På lange vandreture i skiftende terræner med mange højdemeter, hvor vejret kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet, skal du kunne stole 100% på dine vandrestøvler. Derfor finder du en lang række vandrestøvler til damer med en vandtæt membran i overdelen, som sørger for at dine fødder holdes tørre og tilpasse - uanset hvordan vejret opfører sig. For at dine fødder ikke skal "koge over", er det samtidig vigtigt, at den vandtætte membran også er åndbar. Ofte anvendes Gore-Tex® membraner i de bedste vandrestøvler til damer, da de netop er helt vandtætte og yderst åndbare.

Stå godt fast i dine vandrestøvler

Sålen på en dame vandrestøvle er stiv og kraftigt designet, så dine fødder beskyttes bedst muligt i ujævne og stejle bjergterræner med løse og skarpe sten. Mellemsålen er typisk en anelse støddæmpende, mens ydersålen er slidstærk og hårdfør. Et groft mønster i ydersålen er desuden en fordel, da det effektivt sørger for et optimalt greb på ujævnt og glat underlag.

Spørg os om vandrestøvler til damer

Har du spørgsmål til de enkelte vandrestøvler til damer, kan du med fordel klikke ind på modellerne og læse om de forskellige detaljer og specifikationer. Du er også velkommen til at besøge vores dygtige medarbejdere i de fysiske SPORT 24 butikker eller kontakte kundeservice. Når du bestiller vandrestøvler til damer online på SPORT24.DK, bliver din pakke leveret efter blot 1-2 hverdage. Fortryder du dit køb, kan du enten returnere til webshoppen eller bytte i butik.