Mest populære produkter

 1. Mols Bonner Vandresokker
  MOLS Mols Bonner Vandresokker
  100 DKK 50 DKK
 2. Falke TK2 Vandrestrømper Herre
  FALKE Falke TK2 Vandrestrømper Herre
  200 DKK
 3. Mols Bonner Vandresokker
  MOLS Mols Bonner Vandresokker
  100 DKK 50 DKK
 4. Mols Rinburg Vandresokker
  MOLS Mols Rinburg Vandresokker
  200 DKK 100 DKK
 5. Falke TK2 Vandrestrømper Dame
  FALKE Falke TK2 Vandrestrømper Dame
  200 DKK
 6. Mols Bonner Vandresokker - 2 Par
  MOLS Mols Bonner Vandresokker - 2 Par
  200 DKK 80 DKK

Vandresokker til kvinder

7 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
35 - 36
35 - 38
37 - 38
39 - 40
39 - 42
41 - 42
42 - 43
43 - 46
46 - 47
47 - 50
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(7)
Mænd
(7)
Drenge
(3)
Piger
(4)
Pris
DKK 50
DKK 200
MærkerVis liste
FALKE
(2)
MOLS
(5)
FarverVis liste
Grå
(1)
Pink
(1)
Sort
(4)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 7 af 7 produkter

Kvalitetsvandresokker til outdoor aktiviteter

Uanset, hvilke outdoor aktiviteter du begiver dig ud i, er det vigtigt at være godt klædt på fra top til tå. Her er det selvfølgelig yderst vigtigt at finde det rette outdoor fodtøj og outdoor beklædning. Men en mindre beklædningsdel som eksempelvis vandresokker kan også gøre en stor forskel. Hos SPORT 24 finder du flere bud på praktiske vandresokker til damer, som er ideelle til fritidsaktiviteter udendørs, samt vandreture.

Funktionalitet i højsædet

For at skabe de bedst mulige forhold for dine fødder, er det vigtigt at vælge vandresokker til damer i en god kvalitet, der er fremstillet med funktionalitet i højsædet. Vandresokker til damer består af forskellige materialeblandinger for at give dig de bedste omstændigheder på vandreturen eller til hverdag. De funktionelle materialer bør være både svedtransporterende, samt åndbare, så fødderne kan komme af med eventuel overskydende varme. Med en varmeregulerende funktion vil et par gode vandresokker effektivt holde dine fødder både varme, tørre og tilpasse hele dagen.

Vandresokker til damer med fokus på komfort

De funktionelle materialer vil sammen med en god pasform sikre dig en høj komfort. Denne komfort optimeres af vandresokker uden generende syninger, hvilket mindsker risikoen for vabler og sår. Dertil er de designet med ekstra forstærkede områder under hæl og forfod, mens der benyttes tyndere materialer over vristen. Disse forstærkninger, samt det lange skaft gør vandresokker til damer yderst slidstærke og anvendelige til både vandresko, samt vandrestøvler.

Hurtig og sikker handel på SPORT24.DK

Her på siden finder du forskellige former for vandresokker til damer, som kan optimere din outdoor oplevelse. Find dine favoritter allerede nu og klik dem hjem. Du er altid sikret en både hurtig og sikker handel på SPORT24.DK med en leveringstid på 1-2 hverdage. Så bliver det ikke lettere!