Mest populære produkter

 1. CMP Stretch Bermuda Dame
  CMP CMP Stretch Bermuda Dame
  550 DKK 250 DKK
 2. Peak Performance Iconiq Vandreshorts Dame
  Peak Performance Peak Performance Iconiq Vandreshorts Dame
  700 DKK
 3. Columbia Saturday Trail Nederdel Dame
  Columbia Columbia Saturday Trail Nederdel Dame
  500 DKK 400 DKK
 4. Haglöfs Mid Solid Vandreshorts Dame
  Haglöfs Haglöfs Mid Solid Vandreshorts Dame
  500 DKK
 5. Columbia Saturday Trail II 3/4 Vandreshorts Dame
  Columbia Columbia Saturday Trail II 3/4 Vandreshorts Dame
  600 DKK 500 DKK
 6. Haglöfs Mid Solid Vandreshorts Dame
  Haglöfs Haglöfs Mid Solid Vandreshorts Dame
  500 DKK

Vandreshorts til kvinder

10 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
38
40
42
44
46
XS
S
M
L
4-18
6-18
8-18
10-18
12-18
14-18
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(10)
Mænd
(28)
Pris
DKK 250
DKK 700
MærkerVis liste
CMP
(3)
Columbia
(4)
Haglöfs
(2)
Peak Performance
(1)
FarverVis liste
Beige
(2)
Grå
(1)
Sort
(7)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 10 af 10 produkter

Gode vandreshorts til damer gør din tur sjovere

Når du har en vandring i kalenderen og ser frem til at nyde varmere himmelstrøg eller blot det milde danske vejr, er vandreshorts til damer uundværlige i oppakningen. Her i kategorien med vandreshorts til damer, bliver du klædt på til outdoor livet med komfort, design og funktion. Kom godt af sted i et par velsiddende vandreshorts, der sørger for mobilitet og åndbarhed til den krævende vandring i nyt og spændende terræn.

Udforsk nye veje, bakketoppe og dale. På en perfekt vandretur kommer du alle mulige steder, som er værd at se nærmere på, og som kræver en påklædning, der giver komfort uanset vejr og vej. Alle vores vandreshorts til damer i denne kategori forsyner dig med:

 • Komfort
 • Pasform
 • Mobilitet

Komforten kommer til udtryk i materialevalg, teknologier og funktioner. Et par gode vandreshorts til damer består af en let og strækbar kvalitet udstyret med mange lommer, bælteremme og en effektiv svedtransport. Kom ud over stepperne uden at føle dig begrænset af din påklædning.

Skift til vandreshorts

Vejrudsigten er en uforudsigelig størrelse, og du er bedst forberedt ved både at have vandrebukser og shorts med på din vandring. Uanset, om du starter ud i bukser eller shorts, er det godt at have noget at skifte med. Efter en lang dag på ruten kan det blot være afslappende at trække i et par shorts. En tidlig morgen kan bukserne være dejlige at starte ud i, indtil du har opbygget en behagelig kropstemperatur og er klar til vandreshortsene, der giver dig den største frihed.

Køb vandreshorts til damer fra erfarne mærker

De vandreshorts til damer, du finder her i kategorien, er produceret af erfarne sports- og outdoor mærker, som i mange år har designet og udviklet outdoortøj. Det betyder, at du er garanteret funktionalitet og optimal komfort på din vandring. Alle vores vandreshorts til damer er fremstillet med fokus på at yde dig velvære, så du kan yde en tilfredsstillende indsats. Klik ind på de enkelte modeller, og læs mere om detaljerne og teknologierne. Du kan også læse mere om vores outdoor mærker på vores brandsite.

Bliv klar til den kommende vandring

Allerede på to dage kan du stå knivskarpt i dine vandreshorts og være klar til nye eventyr. Med kun 1-2 hverdages leveringstid er vi lynhurtige til at sende dine varer af sted, når du har købt noget her i webshoppen. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din bestilling, er kundeservice altid klar til at vejlede dig på mail og telefon. Har du mere lyst til at prøve vandreshortsene på, inden du køber, er du meget velkommen til at komme ind i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor du kan prøve butikkens udvalg.