HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Vandrebukser til kvinder

6 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
38
40
42
44
46
S
M
L
XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(6)
Mænd
(11)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 800
DKK 1,500
MærkerVis liste
Haglöfs
(5)
The North Face
(1)
FarverVis liste
Beige
(1)
Grå
(1)
Grøn
(1)
Sort
(3)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Miljøvenlig produktion
(2)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 6 af 6 produkter

De helt rette bukser til din vandretur

Elsker du at vandre i naturen og opleve utrolige landskaber tæt på? Så er det vigtigt, at du har det helt rette udstyr, så du får lige den vandretur, du drømmer om. Er du på udkig efter de rette vandrebukser til damer, er du kommet til det helt rette sted. Uanset hvilken terræn du bevæger dig ud i, er det vigtigt, at du er tryg og har det godt i og med dit udstyr. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af vandrebukser til damer, så du kan finde lige den model, der passer til dig.

Vandrebukser til damer bør vælges ud fra egenskaber

Når du leder efter de perfekte vandrebukser til damer til lange ture med familie eller venner, bør du vælge dine bukser ud fra forskellige kriterier. Skal I vandre et sted, hvor vejret kan skifte, kan det være en fordel at investere i et par zip-off vandrebukser til kvinder. På den måde kan du blot gøre bukserne kortere, hvis du begynder at få varmen. Derudover kan det være en fordel at have bukser med bæltestropper, så du selv kan justere størrelsen efterhånden, som turen skrider frem. Velcro og lynlåse er også gode, så man ikke mister sine ting undervejs på turen.

Invester i vandrebukser til damer i slidstærkt materiale

Når du vandrer mange tusinde kilometer, er det vigtigt, at du har behagelige, men slidstærke vandrebukser. Vælg også vandrebukser, der er lavet i materialer, der sikrer, at din krop kan ånde. Ligeledes er det også en stor fordel med materialer, der kan tørre hurtigt, hvis du bliver våd undervejs. Skal du på tur med din familie eller nogle venner, kan I med fordel shoppe sammen hos SPORT 24 eller på SPORT24.DK. På vores webshop kan du finde et stort udvalg af vandrebukser til damer i forskellige brands, varianter og farver.

Sørg for at have nogle at vælge imellem

Skal I på en længere tur, der varer over flere dage, kan det være en god idé at have flere par vandrebukser til damer med, så du har noget at skifte med. Find det store udvalg på SPORT24.DK, hvor du kan blive klogere på de forskellige brands og modeller. Får du bestilt et par vandrebukser til kvinder, der ikke passer, kan du nemt bytte dem - enten på nettet eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som du nemt kan finde rundt omkring i de danske byer.