Mest populære produkter

  1. CMP Polo T-shirt Dame
    CMP CMP Polo T-shirt Dame
    500 DKK 300 DKK
  2. The North Face Tanken T-shirt Dame
    The North Face The North Face Tanken T-shirt Dame
    300 DKK

Trekking T-shirts til kvinder

3 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
40
44
46
48
50
XS
S
M
L
XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(3)
Mænd
(14)
Pris
DKK 200
DKK 300
MærkerVis liste
CMP
(2)
The North Face
(1)
FarverVis liste
Sort
(2)
Lyserød
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
The North Face Tanken T-shirt Dame
The North Face
DKK 300
50%
CMP Polo T-shirt Dame
CMP
DKK 400
DKK 200
40%
CMP Polo T-shirt Dame
CMP
DKK 500
DKK 300
Viser 3 af 3 produkter

Funktionelle trekking T-shirts til vandreturen

Når du skal på vandretur i varmt klima, er den rette påklædning af stor betydning for din komfort. En vandretur kan være hård og anstrengende og er temperaturen samtidig høj, er en funktionel og velsiddende trekking T-shirt til damer et oplagt valg.

Hold kroppen godt tilpas med en trekking T-shirt til damer

En dame trekking T-shirt i god kvalitet er fremstillet i lette og funktionelle materialer, som effektivt hjælper med at holde kroppen godt tilpas. Når solen varmer og vandreturens anstrengelser begynder at sætte sine spor, er det nemlig vigtigt, at din trekking T-shirts svedtransport og åndbarhed er i top. Det sikrer, at du ikke "koger over", men i stedet kan nyde vandreturen og oplevelsen i naturen.

Trekking T-shirts i bløde og fleksible materialer

En trekking T-shirt til damer skal sidde behageligt på kroppen og meget gerne følge dine bevægelser. Det er således en fordel, hvis din trekking T-shirt er fremstillet i en blød og fleksibel kvalitet, der kan sikre en høj komfort og god mobilitet. Derudover skal materialet være forholdsvist slidstærkt, da outdoorliv og vandreture kan være hård kost for dit tøj.

Trekking T-shirts til damer er perfekte til rejsen

De lette og tynde trekking T-shirts til damer er ideelle til outdoorliv og ture med rygsæk, hvor oppakningen skal fylde og veje mindst muligt. En let oppakning kan være alfa og omega, hvis din vandretur - uanset om den er kort eller lang - skal blive en succes. Du kan derfor roligt købe flere trekking T-shirts, så du kan skifte undervejs, uden at rygsækken bliver for tung.

Godt udvalg og hurtig levering

På SPORT24.DK finder du et godt udvalg af trekking T-shirts til damer. Modellerne er alle fremstillet i lette og lækre kvaliteter, der med gode funktionelle egenskaber sikrer den bedste komfort på vandreturen. Bestil online her på webshoppen og modtag dine trekking T-shirts allerede indenfor 1-2 hverdage.