VIGTIG info vedr. COVID-19 – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 15%
  Didriksons Annema 4 Hybrid Jakke Dame
  Didriksons Didriksons Annema 4 Hybrid Jakke Dame
  1.000 DKK 850 DKK
 2. 40%
  CMP Zip Hood Jakke Dame
  CMP CMP Zip Hood Jakke Dame
  1.000 DKK 600 DKK
 3. 46%
  Vertical Rosales Parka Softshell Jakke Dame
  Vertical Vertical Rosales Parka Softshell Jakke Dame
  1.200 DKK 650 DKK
 4. 38%
  Haglöfs LIM Proof Multi Jakke Dame
  Haglöfs Haglöfs LIM Proof Multi Jakke Dame
  1.600 DKK 1.000 DKK
 5. 40%
  Helly Hansen Long Belfast Jacket Dame
  Helly Hansen Helly Hansen Long Belfast Jacket Dame
  1.500 DKK 900 DKK
 6. Vertical Sason Parka Softshell Jakke Dame
  Vertical Vertical Sason Parka Softshell Jakke Dame
  1.300 DKK

Outdoor beklædning til kvinder

(86 produkter)

Oplev naturen med den rigtige outdoor-beklædning til damer

Flere og flere kvinder har fået øjnene op for at holde ferie i naturen. Så er du en af dem, der ikke kan få nok af at opholde dig i vores skønne natur? Så har du nok også hørt det velkendte udtryk "der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning". Påklædningen er nemlig ekstremt vigtig for, om du får en god oplevelse, når du opholder dig i naturen. Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af outdoor-beklædning til damer, så du kan føle dig godt tilpas i både solskin og regn.

Klæd dig på efter vejret

Når du skal afsted på outdoor-rejser i udlandet, så skal du have styr på temperaturen, mængden af nedbør og årstidens udfordringer, så du er maksimalt forberedt til de vejrforhold, du vil møde. På de varme og solrige dage er det en god idé at investere i lette og løse vandreshorts og en kortærmet skjorte i et svedtransporterende og behageligt materiale. Med outdoor-beklædning til damer i løstsiddende og luftigt materiale vil du føle dig langt bedre tilpas under varmere himmelstrøg.

Er der derimod udsigt til regn, så skal du selvfølgelig have en outdoor-jakke, der kan holde vandet væk. Hvis jakken skal holde dig tør hele dagen, skal du finde en jakke, der kan holde til et kraftigt vandsøjletryk, dvs. at den kan tåle et stort vandtryk, før vandet trænger igennem. At kunne holde sig tør, selv når vejret viser sig fra sin vådeste side, er et must i naturen. Find det du har brug for til alle vejrforhold i vores udvalg af outdoor-beklædning til damer.

Must-haves til rejser i naturen

Har du svært ved at pakke til din næste rejse? Så har vi hos SPORT 24 samlet vores fem absolutte must-haves til outdoor-livet:

 • Løstsiddende og behagelige vandreshorts
 • Praktiske outdoor-bukser med lommer
 • Svedtransporterende T-shirts
 • En varm fleecetrøje
 • En vandtæt og let jakke

Køb outdoor-beklædning til damer hos SPORT 24

Vi har samlet alt det bedste inden for outdoor-beklædning til kvinder. Vores kundeservice står altid til rådighed til at hjælpe dig med at finde det tøj, du har brug for, eller hvis du har spørgsmål angående outdoor-beklædning.

Vi leverer altid dine varer inden for 1-2 hverdage og tilbyder 365 dages returret. Så du skal ikke være bekymret for at vælge forkert. Har du ikke lige har fået det rette i kurven, så kan du bytte i vores butikker kvit og frit. Vi har også gjort det nemt for dig at returnere varer til webshoppen. Der er vedlagt en returlabel i pakken sammen med dit køb, så du hurtigt og nemt kan sende varen retur til os. Så slå dig løs, og lad dig inspirere af det store udvalg af outdoor-beklædning til damer.