HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Toppe til kvinder

23 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
38
40
42
44
XS
XS/S
S
M
M/L
L
XL
XL/2XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(23)
Drenge
(1)
Piger
(2)
Pris
DKK 125
DKK 300
MærkerVis liste
adidas
(12)
Athlecia
(1)
Endurance
(1)
hummel
(4)
Nike
(2)
Reebok
(3)
FarverVis liste
Beige
(1)
Blå
(4)
Grå
(3)
Gul
(1)
Hvid
(2)
Orange
(1)
Rød
(3)
Sort
(8)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(10)
Miljøvenlig produktion
(2)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%Bæredygtighed
adidas Winners Tanktop Dame
adidas
DKK 250
DKK 125
38%
adidas Badge Of Sport Tanktop Dame
adidas
DKK 200
DKK 125
40%
hummel Mollie Tanktop Dame
hummel
DKK 250
DKK 150
40%
hummel Mollie Tanktop Dame
hummel
DKK 250
DKK 150
30%Bæredygtighed
adidas Must Haves Tanktop Dame
adidas
DKK 250
DKK 175
30%Bæredygtighed
adidas Must Haves 3S Tanktop Dame
adidas
DKK 250
DKK 175
Viser 23 af 23 produkter

Toppe til damer er til mere end blot sport

Når du tænker på toppe eller tank tops, som de også kaldes, så er det formentlig en eller anden sports-version, som du tænker på. Men toppe til damer kan let bruges til hverdagen også, hvor de kan give dit outfit et sporty og feminin touch. Toppe til damer kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

De kan for eksempel indgå i: 

  • En sporty stil 
  • Pænt hverdagstøj til weekenden 
  • Træning af forskellige slags

Vores elastiske trøjer til damer er derfor meget mere end bare sportstoppe. Hvis du finder en top til kvinder, som du kan lide, så lover vi hos SPORT 24 at levere den inden for 1-2 hverdage.

Feminint tøj til hverdag

Hverdagen skal selvfølgelig være behagelig, så derfor skal du også have toppe, der kan mere. Hos SPORT 24 har vi et bredt udvalg af sådanne feminine toppe til damer, og du slipper derfor for at føle dig indelukket eller ubehagelig i løbet af dagen. De sidder nemlig løst og rart, og du kan vælge mellem flere forskellige modeller, der er mere eller mindre tætsiddende. Med tank tops til damer fra SPORT 24 får du altså tøj, der kan holde dig glad og veltilpas hele dagen igennem. Vores tøj har god pasform og stor elasticitet, så du kan se godt ud uden at føle, at tøjet sidder for tæt.

Trøjer til hygge

Foruden det, at trøjer til kvinder er gode til hverdagsbrug, så er de også fantastiske, når du bare skal ligge hjemme på sofaen. Det er selvfølgelig synd, når toppene ikke kommer ud og vises frem, men vi siger det ikke til nogen. Disse kvinde-toppe er geniale, når du skal bruge tøj, der er behageligt og komfortabelt hjemme i stuen, hvis en søndag bare kalder på Netflix. Toppe til damer er derfor et oplagt valg.

Hurtig levering inden for 1-2 hverdage

Når du har fundet lige den eller de toppe til damer, som du ønsker, skal du blot bestille den hjem til dig. Leveringen er 1-2 hverdage. Det hele er nemt, hurtigt og bekvemt. Hvis du ønsker at bytte dit nye tøj, kan du gøre det inden for 365 dage. Og du kan både bytte det ved at returnere det eller ved at bytte det i en af vores mange SPORT 24 butikker over hele landet.