HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

T-shirts til kvinder

94 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
38
40
42
44
46
2XS
2XS/XS
XS
S
S/M
M
L
L/XL
XL
2XL
3XL
4XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(94)
Mænd
(202)
Drenge
(59)
Piger
(46)
Pris
DKK 75
DKK 400
MærkerVis liste
adidas
(25)
Athlecia
(12)
Champion
(6)
Cruz
(1)
ELLESSE
(2)
Fila
(2)
H2O
(14)
hummel
(9)
JOHAUG
(1)
New Balance
(2)
Nike
(7)
Puma
(5)
Reebok
(3)
The North Face
(5)
KlubVis liste
Sønderjyske
(1)
FarverVis liste
Beige
(1)
Blå
(8)
Brun
(1)
Grå
(9)
Grøn
(4)
Gul
(6)
Hvid
(17)
Lilla
(3)
Orange
(1)
Pink
(3)
Rød
(10)
Sort
(20)
Turkis
(2)
Lyserød
(9)
Navy
(3)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(8)
Miljøvenlig produktion
(7)
Mindre kemi
(7)
Økologisk
(4)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Ellesse Albany T-shirt Dame
ELLESSE
DKK 250
Ellesse Albany T-shirt Dame
ELLESSE
DKK 250
Bæredygtighed
The North Face Tissaack T-shirt Dame
The North Face
DKK 300
Viser 28 af 94 produkter

Skab stil med de rette T-shirts til damer

Stil er et vidt begreb. Der er mange elementer, der indgår. Det vigtigste er dog, at stilen er din egen. Der skal ikke meget til at lave en unik stil, så længe du bare tager nogle aktive valg om, hvilken slags tøj du ønsker at gå i. Intet stykke tøj er formentlig vigtigere end T-shirts til damer. T-shirten er en af de allermest brugte beklædningsgenstande, og du kommer ikke uden om, at den bliver en del af din stil. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke T-shirts til kvinder du vælger at købe. De kan have stor betydning for, hvordan andre ser dig.

T-shirts med kvalitetsdesign

T-shirts til damer kommer i mange varianter. Det er ikke bare en T-shirt, for du kan ofte finde millioner af forskellige former og motiver. En gennemgående vigtighed er dog, at T-shirts til damer skal have en vis kvalitet i designet. Et design varierer typisk på: 

  • Pasform 
  • Længde 
  • Motiv

Disse tre egenskaber giver T-shirts til damer tusindvis af forskellige udseender. T-shirts til damer skal helst have en god pasform, der ikke sidder for løst og ikke for tæt. De skal helst være formet efter kroppen. På den måde får du det bedste resultat med din nye T-shirt til damer.

T-shirts til damer med mange formål

T-shirts til kvinder har enormt mange måder, hvor du kan bruge dem på. Som sagt er T-shirts til kvinder et meget brugt stykke tøj, og der findes derfor en T-shirt til nærmest alle aktiviteter. Når du tager til træning, er det dog vigtigt, at du finder en T-shirt til damer, der er beregnet til det. Hvis du træner i bomuld, så absorberer det sveden, og kroppen kan derfor få svært ved at ånde. I stedet kan du købe T-shirts til damer af polyester. Polyester er svedtransporterende og optager derfor ikke ligeså meget sved, som bomuld gør.

Find den rigtige T-shirt

T-shirts til damer er muligvis en af de ting, vi sjældent køber på internettet. Lige præcis fordi de varierer så meget i pasform og design, så kan det være svært at vide, om de sidder godt på netop dig. Hos SPORT24.DK kan du dog købe med ro i maven. Vi er klar over, hvor svært det kan være at vælge den rigtige T-shirt til kvinder. Derfor kan du altid bytte dem i en af vores mange butikker.