UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  adidas MT HB Shorts Dame
  adidas adidas MT HB Shorts Dame
  250 DKK 125 DKK
 2. Nike Sportswear Essential Shorts Dame
  Nike Nike Sportswear Essential Shorts Dame
  280 DKK
 3. 50%
  CMP Stretch 3/4 Vandreshorts Dame
  CMP CMP Stretch 3/4 Vandreshorts Dame
  600 DKK 300 DKK
 4. 33%
  hummel Mollie Shorts Dame
  hummel hummel Mollie Shorts Dame
  300 DKK 200 DKK
 5. 33%
  hummel Mollie Shorts Dame
  hummel hummel Mollie Shorts Dame
  300 DKK 200 DKK
 6. 55%
  CMP Stretch Bermuda Dame
  CMP CMP Stretch Bermuda Dame
  550 DKK 250 DKK

Shorts til kvinder

(26 produkter)

Sommershorts til alle damer

Intet siger sommer mere end det at kunne tage shorts på, når du skal ud ad døren. Det er uden tvivl en af de bedste fornemmelser efter at have gemt benene i lange bukser hele vinteren og foråret. Nu er det endelig tid til at få lidt sol, og det kræver selvfølgelig også, at du har et par pæne dame-shorts, der passer til sæsonen.

Shorts til damer er, og skal helst være, noget, man altid har lyst til at gå i. Derfor er det også vigtigt, at komforten er høj, samt at de er lavet i et design, der ikke gnaver eller bliver ubehagelig i længden.

Kvinde-shorts til fysisk aktivitet

Shorts til damer skal selvfølgelig være flotte at have på. Men hvis det du leder efter, er dame-shorts til træning, så er det allervigtigste, at de er behagelige, og at kroppen kan ånde i dem. Dame-shorts til sport bliver brugt året rundt, så de skal selvfølgelig også kunne holde til, at man bevæger sig i dem. Derfor er det vigtigt med shorts til damer, der er lavet i høj kvalitet. Dame-shorts er oftest lavet af: 

 • Bomuld 
 • Polyester 
 • Nylon

De har alle forskellige fordele. Derfor skal du holde øje med, hvilke dame-shorts du kan lide, og hvilke der sidder bedst.

Køb shorts til damer online hos SPORT 24

Vi vil selvfølgelig gerne have et par dame-shorts, når sommeren kommer vandrende. Men det er svært at bestille over internettet. Man skal blandt andet tage højde for: 

 • Længde 
 • Livvidde 
 • Og pasform

Derfor har vi hos SPORT 24 valgt at gøre det muligt for dig at bytte tøjet i vores fysiske butikker. Det kan jo ske, at du får bestilt noget tøj, som der ikke sidder rigtigt. Hvis det sker, så kan du altså bare gå ind i vores fysiske butikker og finde nogle andre.

Sommertøj der føles godt

Dame-shorts har altid haft et ry for at være uformelle. Tidligere kunne de ikke helt bruges til formelle aktiviteter, når disse nu endelig blev afholdt i sommervarmen. Sådan er det dog ikke længere. Shorts til damer kommer i mange varianter, og der er virkelig blevet fokuseret på pasformen de seneste år. Du kan hos SPORT24.DK få leveret dine shorts inden for 1-2 hverdage, og du kan sagtens finde et par dame-shorts og få dem leveret inden din næste fest.