UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. FUSION C3 Træningstights Dame
  Fusion FUSION C3 Træningstights Dame
  600 DKK
 2. Nike Pro Tights Dame
  Nike Nike Pro Tights Dame
  350 DKK
 3. Endurance Athlecia Franzine High Waist Printed Træningstights Dame
  Endurance Athlecia Endurance Athlecia Franzine High Waist Printed Træningstights Dame
  350 DKK
 4. 50%
  Endurance Athlecia Franzine High Waist Printed Træningstights Dame
  Endurance Athlecia Endurance Athlecia Franzine High Waist Printed Træningstights Dame
  350 DKK 175 DKK
 5. hummel Clea Seamless Træningstights Dame
  hummel hummel Clea Seamless Træningstights Dame
  300 DKK
 6. 50%
  Kari Traa Isabelle Træningstights Dame
  Kari Traa Kari Traa Isabelle Træningstights Dame
  400 DKK 200 DKK

Leggings til kvinder

(45 produkter)

De uundværlige dame leggings

Her på siden finder du et bredt udvalg af skønne leggings til damer fra alle de kendte sportsmærker. Vi sørger for at følge med sæsonernes nyeste trends, så du altid kan blive helt up to date. Vælge imellem de helt klassiske, ensfarvede, eller gå efter et grafisk print i friske farver. Uanset personlig stil, behov og budget, kan du altid finde lige netop de leggings, du mangler her på SPORT24.DK.

Funktionel og moderigtig

Vores leggings til kvinder går også under betegnelsen tights. Det svedtransporterende og fleksible materiale er ideelt, når pulsen skal op og kalorierne forbrændes i fitnesscenteret eller på løbeturen. Udover at have en funktionel anvendelse, kan du også sagtens bruge disse leggings som en del af din hverdagsgarderobe. Brug dem under en kjole eller en nederdel på kølige dage og giv dit feminine look et sporty touch. Og så er de jo oplagte at have på sammen med en behagelig sweatshirt på en søndag helt uden planer.

Shop nemt dine nye leggings online

På SPORT24.DK har vi gjort det nemt for dig at finde dine nye, favorit dame leggings. Har du forelsket dig i et bestemt mærke, eller leder du efter din yndlingsfarve, kan du nemt skabe et overblik ved at bruge vores mange filtreringsmuligheder i webshoppen. Du kan også vælge lige netop din størrelse, så du kun får vist de leggings, som passer til dig. Skulle du mod forventning alligevel ikke ende med de helt rigtige leggings, som passer til dit behov, kan du altid returnere dem inden for 365 dage til enten webshoppen eller i en af vores mange fysiske butikker.