UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Knickers til kvinder

5 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 5 af 5 produkter

Dame-knickers til den danske sommer

Når sommerens varme stråler rammer, og de kolde vinde hører op, så er der vist ikke noget bedre end at kaste sig i et par korte bukser. Hele vinteren har man været tvunget til at iklæde sig lag på lag. Men det er slut nu. Når sommeren gør sin bragende entre, så er det vigtigt at være klar med det rette outfit. Knickers til damer er en tilbagevendende succes hver sommer, fordi bukserne er luftige og lette, men samtidig passer på knæene, hvis man skal ud i haven i det friske sommervejr.

Lækre modeller til alle kvinder

Knickers er en variation mellem lange bukser og shorts. De kan bruges til mange slags aktiviteter. De er det perfekte stykke tøj til en varm sommerdag, fordi de både er varmere, hvis aftenen bliver lidt kølig, men samtidig er luftige, når solen bager. Mange foretrækker også disse former for bukser til fysiske aktivitet. Knickers til damer er nemlig lette at trække i og holder dine ben køligere, når du skal ud på en frisk løbetur. Knickers til damer beskytter knæene, når du skal lave fysisk arbejde, hvilket ofte er en ting, som shorts ikke kan præstere.

Dame-knickers til sommerstilen

Der er lækkert, når sommersolen rammer benene. Der er sjældent nogen, der ikke ønsker sig en lille tan, når nu solen er fremme. Shorts er bare sjældent vejen, hvis du skal køre en formel sommerstil. Her kan knickers til kvinder komme ind i billedet. Knickers kan blandes med flere slags tøj end shorts, fordi de er mere alsidige og lidt mindre uformelle, end shorts er. Derfor er de også perfekte til sommeren, fordi man stadig kan holde stilen, når man går ned gennem de varme sommergader. Knickers kan findes i mange variationer, så der er garanteret et par, der passer til din stil.

Få dit par inden sommeren

Hvis du er kommet til den sørgelige konklusion, at du ikke ejer et par dame-knickers, så er der råd at hente. Hos SPORT 24 får du leveringen af dine nye knickers til damer inden for 1-2 hverdage. Derfor kan du nå at blive helt sommerklar. Hvis du ikke synes, at dine nye dame-knickers passer dig, så kan du altid bytte dem i en af vores fysiske butikker og finde et par, der passer lige netop til dig og din sommer.