☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Vertical Pasig Long PU Regnjakke Dame
  Vertical Vertical Pasig Long PU Regnjakke Dame
  700 DKK 350 DKK
 2. 50%
  Vertical Pasig Long PU Regnjakke Dame
  Vertical Vertical Pasig Long PU Regnjakke Dame
  700 DKK 350 DKK
 3. 43%
  Weather Report Agneta Regnjakke Dame
  Weather Report Weather Report Agneta Regnjakke Dame
  700 DKK 400 DKK
 4. 44%
  Kari Traa Gjerald Jacket Dame
  Kari Traa Kari Traa Gjerald Jacket Dame
  1.600 DKK 900 DKK
 5. 44%
  Kari Traa Gjerald Jacket Dame
  Kari Traa Kari Traa Gjerald Jacket Dame
  1.600 DKK 900 DKK
 6. 43%
  Weather Report Agneta Regnjakke Dame
  Weather Report Weather Report Agneta Regnjakke Dame
  700 DKK 400 DKK

Jakker til kvinder

(87 produkter)

Dame-jakker til kulden

Vinteren kommer, vinteren kommer. Det er en tilbagevendende begivenhed i Danmark, at vinteren kalder. Bladene på træerne falder af og bliver taget væk af blæsten, og jorden bliver hård og ugidelig. Der er ingen vej uden om, at vinteren herhjemme er kold. Det kan blive barsk. Derfor er det også en god ide at skaffe tøj, der kan bruges, når vinteren viser sig fra sit værste. Jakker til damer findes i mange forskellige versioner, og er den perfekte løsning til dig, der allerede i juni gruer for, at kulden kommer tilbage.

Jakker til alle slags damer

Jakken er et af de stykker tøj, vi viser allermest. Vi har den lette sommerjakke på, så snart vejret er til det, og når det skifter igen, så skynder vi os at finde den store vinterjakke frem. Jakker til damer tager derfor mange forskellige variationer.

Dame-jakker kan både findes som: 

 • Sommerjakker 
 • Vinterjakker 
 • Regnjakker 
 • Dynejakker 
 • Og meget mere

Der er masser at vælge mellem, når det kommer til jakker til damer. Din stil kan oftest gøres til lidt ekstra, når du vælger den rigtige jakke, og det er derfor en god ide at bruge god tid på at finde den rigtige.

Jakker i stærke materialer

Materialet til en damejakke er vigtigt. Det kan holde på varmen, stå imod vind og regn, eller også kan det give plads til, at man anvender damejakken på varme sommerdage. Mange jakker til damer er lavet til specifikke formål, og du kan derfor sagtens finde en regnjakke, der ikke kan bruges til sommerjakke. Materialet er vigtigt for, hvordan jakken kan bruges. De forskellige materialer er blandt andet: 

 • Polyester 
 • Bomuld 
 • Elastan

Polyester bruges oftest som det ydre lag, der beskytter mod den værste blæst og regn. Bomuld bliver brugt inderst til at holde på varmen, men kan bestemt ikke holde regnen ude.

Skab stil med den rigtige jakke

Når det kommer til jakker til damer, så giver den rette jakke dig den rigtige stil. Jakken kan gøre meget for, hvordan du ser ud. Derfor kan det være spild, hvis du har fundet det helt rigtige outfit frem, men ikke har en jakke, der passer til. Hos SPORT 24 får du hurtig levering, og din dame-jakke er fremme inden for 1-2 hverdage. På den måde kan du finde den helt rigtige dame-jakke til dit outfit, hvis du lige står og mangler én.