Bemærk: Der kan forekomme 1-2 ekstra afsendelsesdage

Sneakers til kvinder

130 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 130 produkter

Smarte sneakers til damer

Sneakers er kommet for at blive. Siden 90'ernes kondisko har sneakers ikke været at pille ned af hylderne, og det tidløse design er en evergreen - heldigvis. Hos SPORT 24 er vi vilde med sneakers, og vi glæder os over at dele begejstringen med dig. Om du kalder det kondisko til damer, gummisko, sneaks eller sneakers til kvinder betyder ingenting. Et ægte sneakershead ved hvornår hun ser et par fede sneakers til damer, som hun bare må eje - uanset hvad de bliver kaldt.

Gå på opdagelse i vores udvalg af sneakers til kvinder her på siden. Vi garanterer, at der er sneakers til store og små i så mange varianter, at der helt sikkert er noget til enhver smag.

Komfort i dine sneakers

Her er en af de tilfælde, hvor hotteste mode går hånd i hånd med komfort. Iført et par fede kvinde sneakers har du altid høj komfort om fødderne og et cool look, der ikke går af mode.

Der er stor forskel på sneakers til damer både stilmæssigt og komfortmæssigt. Som udgangspunkt bør dine dame sneakers altid give dig:

  • Støddæmpning
  • Stabilitet
  • Fleksibilitet
  • Åndbarhed

Kan du sætte flueben ved ovennævnte, er du garanteret et par gode sneakers, som holder længe. Lette sneakers er også altid et populært valg, når du skal finde dame sneakers til hverdagsbrug. Du går mange skridt i løbet af en dag, i lette sneakers er det mange komfortable skridt, uanset om du skal til fest, på arbejde eller på weekendtur.

Sneakers med knald på

Som du kan se i kategorien her, findes der et hav af dame sneakers med forskellige farver, faconer og detaljer. Der er sneakers til damer for enhver smag; nogle med knald på detaljerne og andre mere dæmpede, som kan gå til alle outfits. Du kan nemt købe sneakers efter din personlighed, og sørge for at din personlighed skinner igennem dit look. Er du til fart over feltet og glade farver eller et mere stilrent og dæmpet look? Der er helt sikkert et par kvinde sneakers, der taler til dig.

Elsker du klassiske hvide sneakers til damer?

Vort enorme udvalg af gummisko her i kategorien sneakers dame byder på stribevis af lækre modeller - både i de klassiske farver og i de mere modeprægede nuancer. Er du blevet lun på tanken om et par hvide sneakers til dame, kan du til enhver tid finde massevis af fede sneaks fra en bred vifte af de mest kendte mærker. Går din stil mere i retning af de tidløse sorte sneakers til dame, kan du også altid finde et stort udvalg her i kategorien. Søger du efter hvide sneakers dame eller sorte sneakers dame, er SPORT 24 således altid leveringsdygtig.

Hvis det alligevel ikke lige er et par klassiske hvide sneakers til dame, der er nummer et på din ønskeliste, kan du naturligvis vælge et par af de farverige og fantastisk fede sneakers til dame i sortimentet her på shoppen.

Køb dine kondisko og sneakers til damer online her

Hos SPORT 24 kan du købe sneakers til hele familien. Til de store børn, der er glade for farver og cool detaljer, til teenageren, der vil have højeste mode og til mor, der vil have komfort og et stilsikkert valg. Vi har et stort udvalg af sneakers fra kendte sportsmærker, der alle garanterer kvalitet, holdbarhed og pasform - kriterier, der er vigtige uanset din alder og personlige stil.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål til dine nye dame sneakers, inden du lægger dem i kurven. Vi er helt vilde med sneakers til kvinder, og vi kan hurtigt give dig svar på dine spørgsmål. Sælgerne i SPORT 24 butikkerne er også friske på at vejlede dig i det bedste sneakerskøb, uanset om det er nye sneakers til dig selv eller en anden kvinde i familien.

Har du brug for mere inspiration, kan du tage et kik på vores spændende udvalg af: