BLACK DAYS! Vi løber stærkt for at betjene dig hurtigst muligt

Mest populære produkter

 1. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250,00 DKK 125,00 DKK
 2. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250,00 DKK 125,00 DKK
 3. 14%
  Merrell Siena Sandaler Dame
  Merrell Merrell Siena Sandaler Dame
  700,00 DKK 600,00 DKK
 4. 29%
  Merrell District Mendi Backstrap Sandaler Dame
  Merrell Merrell District Mendi Backstrap Sandaler Dame
  700,00 DKK 500,00 DKK
 5. 25%
  Ecco Cruise II Sandaler Dame
  Ecco Ecco Cruise II Sandaler Dame
  800,00 DKK 600,00 DKK
 6. 25%
  Nike Benassi Just Do It Badesandaler
  Nike Nike Benassi Just Do It Badesandaler
  210,00 DKK
  BLACKDAYS PRIS 157,50 DKK

Sandaler til kvinder

(107 produkter)

Let og luftigt fodtøj til sommeren

Når forår bliver til sommer, så stiger temperaturerne. Det kræver det helt rigtige fodtøj at gå sommeren i møde. Det finder du hos SPORT 24. Her har vi nemlig sandaler til damer, hvad enten du skal bruge dem til ferien eller i hverdagen. Vores damesandaler er utrolig slidstærke, og du kan finde modeller, der er både elegante og feminine samt praktiske. Vi har et stort sortiment fra kendte mærker. Du kan være sikker på at finde sommerfodtøj i høj kvalitet.

 

Høj kvalitet er lig med komfort til fødderne

Hos SPORT 24 gør vi en dyd ud af, at fodtøjet skal være behageligt. Vi mener, at sandaler skal kunne benyttes på arbejde, storbyferier og gåture. Sandaler til kvinder skal være stabile og have høj komfort. I den forbindelse bør du vælge sandaler til damer med:

 • En overdel med god støtte og komfort
 • Fleksibel justering, som du med sikkerhed får en god pasform
 • En støddæmpende sål, som aflaster, når du træder
 • En solid ydersål, som giver dig godt fodfæste

 

Sandaler til damer under sydens sol

Hos SPORT 24 har vi et bredt udvalg af sandaler til damer, som både egner sig til da varme sommeraftner, når I skal på restaurantbesøg, men også til at have på ved stranden. Vores sandaler fås i flere former og farver. Vi har også smarte damesandaler med trædepuder i kork og blødt skum, som er elegante, feminine og praktiske på en gang. Desuden finder du helt klassiske modeller, der har bløde remme og påtrykte logoer, der giver damesandalerne et sporty look. Modellerne sikrer dig en behagelig bund til dine fødder, og de rillede undersåler sørger for, at du ikke glider på glatte overflader. Så kan du sagtens gå rundt om poolen uden at falde.

 

Stort sortiment til al slags brug

Hos SPORT 24 har vi et stort sortiment af sandaler til damer til al slags brug. Vi har fodtøj til hverdagsbrug, som også kan anvendes i haven eller til mere aktive handlinger. Der er både modeller, som er nemme at træde i og ud af, og dem, der sidder godt fast på foden. Find dine næste damesandaler her. Vi sikrer dig desuden hurtig levering på kun 1-2 hverdage samt 365 dages returret på alle varer. Derudover kan du frit bytte varerne i vores fysiske butikker.