HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Løbeveste til kvinder

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
38
L
XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(3)
Mænd
(6)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 200
DKK 275
MærkerVis liste
Craft
(1)
Endurance
(2)
FarverVis liste
Gul
(2)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
33%
Craft Visibility Refleksvest
Craft
DKK 300
DKK 200
43%
Endurance Laupen Refleks Løbevest
Endurance
DKK 350
DKK 200
39%
Endurance Cilta Windblock Løbevest Dame
Endurance
DKK 450
DKK 275
Viser 3 af 3 produkter

Smarte løbeveste til damer

Køb en smart, lækker og velsiddende løbevest til damer og få optimal vindbeskyttelse på overkroppen. Her på siden finder du et godt udvalg af funktionelle og feminine løbeveste, der giver dig en super sporty træningsstil og masser af komfort på løbeturen. Sortimentet byder på nøje udvalgte løbeveste fra en række af de bedste løbemærker på markedet.

Undgå nedkøling - brug energien på dit løb

Med en løbevest får du god beskyttelse mod vinden, hvilket effektivt hjælper med at forhindre, at dine indre organer bliver nedkølet. Undgår du denne nedkøling, undgår kroppen samtidig at skulle bruge en masse unødig energi på at holde dig varm. Energi som gerne skulle kanaliseres ud i træningen, så du får maksimalt udbytte af dine anstrengelser. En løbevest til damer er ideel på blæsende forårs- og efterårsdage, hvor det ellers kan være svært at finde den rette temperaturbalance under løbetræningen.

Lækre detaljer øger komforten

Du finder ofte smarte detaljer og praktiske løsninger i moderne løbetøj - og løbeveste er ingen undtagelse. Typisk er en løbevest designet med en beskyttende krave samt en gennemgående lynlås på fronten. Derudover kan der være smalle elastikkanter i ærmegabene og mulighed for justering med elastiksnøre i bunden, hvilket sikrer et velsiddende fit. Modellerne har ofte også praktiske lynlåslommer, så du kan opbevare dine nøgler og andre små værdier sikkert under løbeturen.

Bliv set i trafikken med en refleksvest

Løber du først eller sidst på dagen, hvor mørket gør dig svær at se, er en refleksvest til løb det oplagte valg. En refleksvest lyser godt op med sine neonfarver og fanger effektivt bilernes lygter med de brede refleksbånd, der typisk er placeret både foran og på ryggen. Refleksveste er - ligesom de almindelige løbeveste - fremstillet i lette og vindafvisende materialer, der giver optimal beskyttelse på blæsende dage.

Shop online med hurtig levering hos SPORT 24

Når du handler online på SPORT24.DK, får du leveret dine varer efter 1-2 hverdage. Derudover tilbyder vi 365 dages returret med mulighed for at bytte i vores fysiske butikker, som du finder over hele landet. Vælg din favorit blandt de velsiddende og smarte løbeveste til damer - og få optimal komfort på løbeturen.