Mest populære produkter

 1. hummel First Seamless Træningstrøje Dame
  hummel hummel First Seamless Træningstrøje Dame
  250,00 DKK
 2. FUSION Trænings Sports BH Dame
  Fusion FUSION Trænings Sports BH Dame
  350,00 DKK
 3. 36%
  Kari Traa Tikse Langærmet Undertrøje Dame
  Kari Traa Kari Traa Tikse Langærmet Undertrøje Dame
  550,00 DKK 350,00 DKK
 4. 36%
  Kari Traa Tikse Langærmet Undertrøje Dame
  Kari Traa Kari Traa Tikse Langærmet Undertrøje Dame
  550,00 DKK 350,00 DKK
 5. Kari Traa Luftig skiunderbukser Dame
  Kari Traa Kari Traa Luftig skiunderbukser Dame
  350,00 DKK
 6. Nike Pro All Over Mesh Træningstrøje Dame
  Nike Nike Pro All Over Mesh Træningstrøje Dame
  280,00 DKK

Løbeundertøj til kvinder

(45 produkter)

Spændende sortiment af løbeundertøj til damer

Sportsundertøj, løbeundertøj, sports BH'er og mellemlag til løb - her finder du et stort og spændende udvalg til damer, der ønsker høj kvalitet og masser af komfort på løbeturen. Uanset om du søger let og fleksibelt løbeundertøj, der effektivt kan lede sveden væk fra huden, eller du mangler et varmende mellemlag til løbetræning på kolde vinterdage, finder du masser af lækre favoritter i sortimentet hos SPORT 24. Vi leverer efter kun 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme afsted på din næste løbetur - klædt i høj kvalitet fra top til tå.

Lette og fleksible materialer med høj svedtransport

Udvalget af løbeundertøj til damer består både af korte og lange tights, sports BH'er og tætsiddende overdele til både sommer- og vinterbrug. Fælles for alt løbeundertøjet er de lette, fleksible og svedtransporterende materialer, som sikrer et perfekt fit med masser af bevægelsesfrihed og løbekomfort i absolut topklasse. Løbeundertøjet er typisk fremstillet med flade syninger, hvilket effektivt hjælper med at minimere gnidningsgener.

Støttende løbeundertøj til damer

Søger du ekstra støtte til musklerne under træningen, kan du vælge løbeundertøj i kompressionsmateriale. Med støttende sportsundertøj kan du øge din præstationsevne under træningen, så du får mere power og bedre udholdenhed. Derudover hjælper støttende løbeundertøj med at minimere den efterfølgende restitutionstid, så du hurtigere er frisk og klar til næste træning.

Isolerende mellemlag holder dig varm i kulden

Når vinterkulden rammer er et isolerende mellemlag en perfekt tilføjelse til din løbebeklædning. De lækre mellemlag er fremstillet i lette, syntetiske materialer, der lader kroppen ånde og med en opkradset inderside, sikrer en dejlig blød og varmende komfort. Mellemlagene er typisk designet med en krave og lynlås i halsen, mens der ved håndleddene på nogle modeller er tommelhuller, som sørger for et tætsluttende fit.

Sikker nethandel med hurtig levering og god bytteservice

Uanset hvilken type mellemlag eller løbeundertøj til damer du søger, finder du et spændende udvalg lige her på shoppen. Vælg din favorit og læg trygt din bestilling - du modtager dine varer efter blot 1-2 hverdage og har hele 365 dages returret, hvor du kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. God fornøjelse med dit nye løbeundertøj!