HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Løbetrøjer & mellemlag til kvinder

50 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
38
40
42
44
46
48
50
2XS/XS
XS
S
S/M
M
L
L/XL
XL
XL/2XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(50)
Mænd
(39)
Drenge
(6)
Piger
(10)
Pris
DKK 150
DKK 1,000
MærkerVis liste
adidas
(1)
ASICS
(1)
Athlecia
(1)
Craft
(4)
Endurance
(25)
Endurance Q
(1)
Fusion
(4)
hummel
(3)
JOHAUG
(3)
Kari Traa
(2)
Nike
(4)
Under Armour
(1)
FarverVis liste
Blå
(5)
Grå
(13)
Grøn
(1)
Lilla
(6)
Pink
(6)
Rød
(3)
Sort
(15)
Lyserød
(2)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Mindre Kemi
(3)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
43%
Endurance Glebe Løbetrøje Dame
Endurance
DKK 350
DKK 200
42%
Endurance Lilac Printet Mellemlag Dame
Endurance
DKK 600
DKK 350
27%
Kari Traa Svala Hood Dame
Kari Traa
DKK 550
DKK 400
Viser 28 af 50 produkter

Smarte og velsiddende løbetrøjer til damer

Uanset om du er til masser af farver, flotte mønstre eller klassiske designs, er der mange forskellige løbetrøjer til damer at vælge imellem her på SPORT24.DK. Sortimentet byder ligeledes på løbetrøjer i forskellige tykkelser og med forskellige egenskaber. Vælg din favorit løbetrøje og bliv klædt optimalt på under din løbetræning.

Hvilken type løbetrøje mangler du?

Når du skal købe en løbetrøje, er der forskellige typer at vælge imellem. Modellerne her på webshoppen kan deles op i tre forskellige slags, som fokuserer på forskellige områder. Der er både tætsiddende løbetrøjer, der giver god støtte, løse modeller med fokus på komfort og åndbarhed samt varmeisolerende løbetrøjer i kraftigere materiale.

Få ekstra støtte med et tætsiddende fit

De tætsiddende løbetrøjer til damer er designet med øget fokus på muskelstøtte og er fremstillet i lette, fleksible og svedtransporterende materialer. Det tætsiddende fit gør disse modeller ideelle som dit inderste lag og henvender sig til løbere, der træner flere gange om ugen, da muskelstøtten hjælper med at reducere restitutionstiden.

Løse og funktionelle modeller

Vælger du en mere løs løbetrøje, får du en alsidig model, som du kan anvende enten yderst, inderst eller som mellemlag - alt efter vejrforholdene. De løse løbetrøjer til damer er fremstillet i lette materialer med gode svedtransporterende og åndbare egenskaber, så du holdes dejlig komfortabel under løbeturen.

Varmende løbetrøjer til vinterbrug

De varmeisolerende løbetrøjer er naturligvis det oplagte valg på kolde vinterdage. Modellerne er typisk udført i kraftigere materialer og forsynet med en opkradset inderside, der sikrer en blød og varmende komfort. De er ofte designet med en beskyttende krave samt en lynlås i halsen, der gør det nemt at skabe ventilation, hvis du får det for varmt.

Find din favoritmodel i det store udvalg

Tjek det spændende udvalg af løbetrøjer til damer ud her på webshoppen og vælg din favoritmodel. Alle modellerne er fremstillet i lette, bløde og funktionelle materialer, der sikrer en fremragende komfort. Uanset hvilken type løbetrøje du er til - og har behov for - er kvaliteten således helt i top. Sortimentet er nøje udvalgt fra en række af markedets bedste løbemærker, så du får den bedste løbeoplevelse.