Løbeshorts til kvinder

21 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
38
40
42
44
46
48
XS
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(21)
Mænd
(53)
Drenge
(12)
Piger
(9)
Pris
DKK 125
DKK 1,000
MærkerVis liste
adidas
(1)
ASICS
(1)
Craft
(3)
Endurance
(3)
Fusion
(5)
Kari Traa
(1)
Nike
(3)
ONLY PLAY
(2)
SALOMON
(1)
Under Armour
(1)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(1)
Sort
(19)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Miljøvenlig produktion
(3)
Mindre Kemi
(3)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
17%
Salomon Agile Løbeshorts Dame
SALOMON
DKK 300
DKK 250
20%Bæredygtighed
Craft Vent Korte Løbetights Dame
Craft
DKK 450
DKK 360
50%
Endurance Potenza Løbeshorts Dame
Endurance
DKK 400
DKK 200
FUSION C3 Run Shorts
Fusion
DKK 600
Viser 21 af 21 produkter

Funktionelle løbeshorts til damer sikrer høj komfort

Løbeshorts til damer skal sikre en optimal komfort på varme træningsdage. Modellerne er derfor fremstillet i lette og funktionelle materialer, der hjælper med at holde dig tør og tilpas kilometer efter kilometer. Ofte sørger åndbare og ventilerende mesh-paneler for ekstra komfort, når varmen truer med at tappe dig for energi og power. Hos SPORT 24 finder du en lang række lækre løbeshorts til damer, som med smarte designs og et velsiddende fit, som giver dig løbetræning med maksimal løbeglæde.

Køb velsiddende løbeshorts til kvinder

Når du skal vælge et par løbeshorts til damer, er pasformen naturligvis vigtig. Derfor er de fleste modeller designet med elastik og snørejustering i livet, hvilket sikrer et perfekt fit på løbeturen. Nogle modeller er desuden forsynet med et smart 2in1 design, hvor løbeshortsene er forsynet med tætsiddende indertights under det løse materiale. Super smart når du gerne vil kombinere den tætsiddende følelse fra tightsene og looket fra de løse shorts. Derudover er mange af modellerne forsynet med en praktisk lomme og små refleksdetaljer, så du kan opbevare din nøgle sikkert og samtidig blive set i skumringen.

Moderne designdetaljer og klassiske modeller

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende udvalg af svedtransporterende, lette og fantastisk velsiddende løbeshorts til damer. Vælg modeller med smarte og moderne designdetaljer eller hop i et par helt klassiske og enkle løbeshorts til damer. Find dit favoritpar online her på webshoppen og modtage dine varer efter kun 1-2 hverdage. Husk at vi bytter med et smil i 365 dage - og du bestemmer selvfølgelig selv, om du sender retur til webshoppen eller bytter i din lokale SPORT 24 butik.