Mest populære produkter

 1. 2XU Kompression 5" Tights Dame
  2XU 2XU Kompression 5" Tights Dame
  500,00 DKK
 2. adidas Adapt 2in1 Løbeshorts Dame
  adidas adidas Adapt 2in1 Løbeshorts Dame
  380,00 DKK
 3. adidas M20 Løbeshorts Dame
  adidas adidas M20 Løbeshorts Dame
  400,00 DKK
 4. FUSION C3+ Short Pocket Løbetights
  Fusion FUSION C3+ Short Pocket Løbetights
  500,00 DKK
 5. FUSION SLI Løbetights Pocket
  Fusion FUSION SLI Løbetights Pocket
  1.000,00 DKK
 6. FUSION C3 Run Shorts
  Fusion FUSION C3 Run Shorts
  600,00 DKK

Løbeshorts til kvinder

(29 produkter)

Funktionelle løbeshorts til damer sikrer høj komfort

Løbeshorts til damer skal sikre en optimal komfort på varme træningsdage. Modellerne er derfor fremstillet i lette og funktionelle materialer, der hjælper med at holde dig tør og tilpas kilometer efter kilometer. Ofte sørger åndbare og ventilerende mesh-paneler for ekstra komfort, når varmen truer med at tappe dig for energi og power. Hos SPORT 24 finder du en lang række lækre løbeshorts til damer, som med smarte designs og et velsiddende fit, sender dig afsted med maksimal løbeglæde.

 

Køb velsiddende løbeshorts til kvinder

Når du skal vælge et par løbeshorts til damer, er pasformen naturligvis vigtig. Derfor er de fleste modeller designet med elastik og snørejustering i livet, hvilket sikrer et perfekt fit på løbeturen. Nogle modeller er desuden forsynet med et smart 2in1 design, hvor løbeshortsene er forsynet med tætsiddende indertights under det løse materiale. Super smart når du gerne vil kombinere den tætsiddende følelse fra tightsene og looket fra de løse shorts. Derudover er mange af modellerne forsynet med en praktisk lomme og små refleksdetaljer, så du kan opbevare din nøgle sikkert og samtidig blive set i skumringen.

 

Moderne designdetaljer og klassiske modeller

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende udvalg af svedtransporterende, lette og fantastisk velsiddende løbeshorts til damer. Vælg modeller med smarte og moderne designdetaljer eller hop i et par helt klassiske og enkle løbeshorts til damer. Find dit favoritpar online her på webshoppen og modtage dine varer efter kun 1-2 hverdage. Husk at vi bytter med et smil i 365 dage - og du bestemmer selvfølgelig selv, om du sender retur til webshoppen eller bytter i din lokale SPORT 24 butik.