HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Kompression til kvinder

28 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
II
III
IV
31 - 34
35 - 38
36 - 39
39 - 42
40 - 43
43 - 46
44 - 47
45 - 48
XS
S
M
M1
L
L1
L2
XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(28)
Mænd
(37)
Drenge
(1)
Pris
DKK 75
DKK 750
MærkerVis liste
2XU
(6)
CEP
(3)
Craft
(3)
Endurance
(2)
Fusion
(1)
Liiteguard
(2)
Rezo
(1)
Select
(10)
FarverVis liste
Blå
(2)
Hvid
(7)
Rød
(2)
Sort
(16)
Turkis
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Miljøvenlig produktion
(1)
Mindre Kemi
(3)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
38%
2XU Striped Kompressionslægbind
2XU
DKK 400
DKK 250
Viser 28 af 28 produkter

Få mere ud af træningen med kompressionstøj

Når du træner i kompressionstøj, præsterer du bedre - du får simpelthen mere ud af anstrengelserne og bliver endda hurtigere klar til din næste træning. Anvender du kompressionstøj, giver du dig selv de bedste forudsætninger for at træne med størst effektivitet hver eneste gang. Hos SPORT 24 tilbyder vi et stort og spændende udvalg af kompressionstøj til damer.

Kompression giver dig gode fordele

Når din træning og løbeture foregår med god intensitet, presses dine muskler mere. Når du træner med kompressionstøj, giver du musklerne øget støtte, hvilket reducerer muskelvibrationer, sikrer øget blodgennemstrømning og forkorter restitutionstiden. På den måde bliver musklerne hurtigere genopbygget, så du langt hurtigere bliver klar til næste træningspas.

Kompression tilbyder altså helt enkelt:

  • Øget blodgennemstrømning
  • Færre muskelvibrationer
  • Hurtigere restitution

Med færre muskelvibrationer vil du føle dig mindre træt under løbetræningen, så du bedre kan fokusere al din energi ud i træningen. Derudover sørger den øgede blodgennemstrømning for ekstra ilt til dine muskler, hvilket reducerer ophobningen af mælkesyre, så de uønskede affaldsstoffer mere effektivt fjernes. Mindre mælkesyre i musklerne er en klar fordel, da du så kan bevare en høj intensitet i længere tid af træningen. Den reducerede mængde af mælkesyre i musklerne sikrer også en hurtigere og mere effektiv restitution, der hurtigere gør dig klar til at træne igen med maksimal intensitet.

Stort udvalg af kompressionstøj til damer

Udvalget af kompressionstøj til damer er stort og nogle af de mest populære varer i kategorien er lange kompressionsstrømper og kompressionstights i forskellige længder. Med kompressionstights får du optimal støtte til de store muskelgrupper i dine ben, hvilket specielt i de løberelaterede sportsgrene er en stor fordel. På SPORT24.DK tilbyder vi et spændende sortiment af kompressionstøj fra en række anerkendte brands, der fremstiller kompressionstøj i bedste kvalitet.