UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Huer, handsker & caps til kvinder

119 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 119 produkter

Køb løbehuer, løbehandsker og løbekasketter til damer

Få ekstra beskyttelse mod kulden om vinteren og skærm dig mod solens stråler om sommeren. Uanset om det er vinterens bidende kulde eller sommerens varme og skarpe sol, kan det være en god idé at tænke over din hovedbeklædning og dine hænder, når du løber. Klæder du dig fornuftigt på kan du bedre holde fuld fokus på løbetræningen, så du præsterer bedre og får mere værdi ud af dine anstrengelser.

Lette og funktionelle løbehuer til damer

Løbehuer til damer er udført i tynde, lette og funktionelle materialer, der sørger for at holde ører, pande og hoved tilpas varmt. En løbehue er let og fremstillet i en svedtransporterende kvalitet, der effektivt hjælper med at holde hovedet tørt og komfortabelt. Løbehuerne er typisk dejligt fleksible, så du sikres en tæt og behagelig pasform. For at du er mere synlig i trafikken, når du løber i mørke, er de fleste løbehuer desuden designet med effektive refleksdetaljer.

Varmende løbehandsker til damer

Ligesom løbehuerne er løbehandsker udført i funktionelle og lette materialer. Du finder dog løbehandsker med forskellig isoleringsgrad samt modeller med og uden vindbeskyttelse ved håndryggen. På den måde kan du finde løbehandsker, der passer helt optimalt til vejrforholdene. Det er desuden vigtigt, at løbehandskerne er designet på en måde, der giver maksimal bevægelsesfrihed til dine fingre. Det gør det nemlig meget nemmere at gribe om drikkedunken og hurtigt at finde energibaren i lommen. Derudover kan det være en fordel at vælge et par løbehandsker, der er forsynet med et touchscreenkompatibelt materiale på fingrene, så du nemt kan betjene din smartphone uden at skulle fryse hænderne.

Få tiltrængt skygge på solrige dage

En klassisk løbekasket til damer er fremstillet i lette og ventilerende materialer, der hjælper med at holde hovedet afkølet i varmen. Skinner solen fra en skyfri himmel og sender skarpe stråler i din retning, vil du prise dig lykkelig over den tiltrængte skygge, som en løbekasket giver dig. Øjnene slapper mere af og du slipper for en ubehagelig solskoldning i ansigtet. Når du har styr på en løbekasket, kan du derfor koncentrere dig endnu mere om løbetræningen og få maksimalt ud af dit løb.

Varme eller kolde løbedage - find lækre løbe accessories hos SPORT 24

Behøver du ekstra varme fra en løbehue eller et par løbehandsker, når kulden bider eller skal ansigtet skærmes mod solens skarpe stråler, finder du, hvad du trænger hos SPORT 24. Udvalget er altid spændende og præget af varer i bedste kvalitet. Shop nu og modtag din pakke om kun 1-2 hverdage - du har som Klub SPORT 24 medlem gratis fragt.