HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Indershorts til kvinder

11 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
34
36
38
40
42
44
46
48
XS
XS/S
S
M
M/L
L
XL
XL/2XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(11)
Mænd
(12)
Drenge
(5)
Piger
(6)
Pris
DKK 150
DKK 400
MærkerVis liste
Athlecia
(1)
Craft
(1)
Endurance
(2)
hummel
(1)
Nike
(1)
Select
(5)
FarverVis liste
Hvid
(2)
Sort
(9)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 11 af 11 produkter

Velsiddende indershorts til damer

Bliv godt spillende med et par lækre og velsiddende indershorts til damer. Et par indershorts giver varme og fokuseret støtte til dine lårmuskler, hvilket kan være med til at forhindre træthed og skader, når du træner og spiller kamp. Giv dig selv de bedste betingelser på banen med et par dame indershorts i topkvalitet - du finder altid et stort og spændende udvalg lige her på webshoppen hos SPORT 24.

Varme, støtte og maksimal bevægelsesfrihed

Vores sortiment af velsiddende indershorts til damer er nøje udvalgt fra en række af markedets allerbedste leverandører af sportstøj. Udover at holde dine muskler varme og giver dig en god støtte, får du samtidig masser af bevægelsesfrihed. Indershortsene er nemlig fremstillet i lette, bløde og fleksible materialer, der sikrer frie og naturlige bevægelser, når du løber, strækker og hopper.

Præstér optimalt i funktionelle materialer

Derudover er indershorts til damer udført i funktionelle materialer, der effektivt leder sveden væk fra huden og lader kroppen ånde. På den måde er du sikret en optimal komfort, så du kan præstere på dit maksimale niveau uden gener fra din lysken eller lårmuskler.

Hurtig levering og høj kvalitet

Hos SPORT 24 betyder god kvalitet alt og det er naturligvis ingen undtagelse, når det handler om indeshorts til damer. Du kan derfor roligt udvælge et favoritpar og bestille dem hjem online her fra webshoppen. Når du handler her på hjemmesiden, er du således sikret velsiddende indershorts i fremragende kvalitet med gode funktionelle egenskaber. Derudover modtager du dine varer indenfor kun 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan starte træningen og få glæde af dine nye indershorts.