HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Håndboldbukser til kvinder

2 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(2)
Mænd
(3)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 225
DKK 225
MærkerVis liste
Puma
(2)
FarverVis liste
Grå
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%
Puma Essential Sweat Pants Dame
Puma
DKK 450
DKK 225
50%
Puma Essential Sweat Pants Dame
Puma
DKK 450
DKK 225
Viser 2 af 2 produkter

Velsiddende håndboldbukser til damer

Lange træningsbukser eller håndboldbukser til damer er et godt valg under opvarmningen og i starten af træningen, hvor du måske stadig er lidt kold. De lange håndboldbukser er også anvendelige før og efter træningen, hvor de sikrer en behagelig komfort. Derudover er de lange håndboldbukser mest forbeholdt målvogtere, der har store fordele af det dækkende design og det bløde materiale. Her på webshoppen tilbyder vi et godt udvalg af forskellige lækre og velsiddende håndboldbukser til damer.

Præstér optimalt i målet

Som målvogter har du valgt en meget vigtig men også en udsat plads på holdet. Bolden vil ofte flyve om ørerne på dig og du skal vise mod og beslutsomhed, når du stiller dig i vejen for håndbolden og parerer skuddet med kroppen. Et par lange håndboldbukser til damer er derfor et rigtig godt valg, da de giver dig en form for beskyttelse på benene, når du redder et hårdt skud. De mest populære håndboldbukser til kvindelige målvogtere er modeller med bomuld, da de er bløde, komfortable og kan tåle kontakt med halgulvet uden at gå i stykker. Når du vælger et par bukser som målvogter, er det vigtigt, at de er forholdsvis fleksible og tilbyder en høj grad af bevægelsesfrihed. Det giver dig nemlig langt bedre betingelser for at præstere på dit højeste niveau.

Høj kvalitet og hurtig levering

Hos SPORT 24 finder du et godt sortiment af håndboldbukser til kvindelige målvogtere. Sortimentet er nøje udvalgt og alle modellerne tilbyder høj kvalitet. Når du handler online på SPORT24.DK, får du leveret din ordre indenfor 1-2 hverdage og vi giver dig hele 365 dages returret.