☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. Asics Gel-Tactic Håndboldsko Dame
  ASICS Asics Gel-Tactic Håndboldsko Dame
  850 DKK
 2. 29%
  Asics Gel-Rocket 8 Indendørssko Dame
  ASICS Asics Gel-Rocket 8 Indendørssko Dame
  700 DKK 500 DKK
 3. 44%
  Asics Gel-Beyond 5 Indendørssko Dame
  ASICS Asics Gel-Beyond 5 Indendørssko Dame
  900 DKK 500 DKK
 4. 27%
  adidas Crazyflight X 3 Håndboldsko
  adidas adidas Crazyflight X 3 Håndboldsko
  1.100 DKK 800 DKK
 5. adidas Crazyflight Bounce 3 Håndboldsko
  adidas adidas Crazyflight Bounce 3 Håndboldsko
  800 DKK
 6. 33%
  Asics Upcourt 3 Indendørssko Dame
  ASICS Asics Upcourt 3 Indendørssko Dame
  450 DKK 300 DKK

Håndboldsko til kvinder

(18 produkter)

Smarte og velsiddende håndboldsko til damer

Giv den gas i håndboldhallen med smarte, velsiddende og slidstærke håndboldsko til damer. Her på siden finder du altid et stort og spændende udvalg af håndboldsko, der giver dig de bedste forudsætninger for at spille op til dit allerbedste. Modellerne er designet på en måde, som giver dig optimale betingelser på banen og samtidig minimerer de risikoen for ærgerlige vridskader.

Vælg håndboldsko der passer til din spillestil

Sålerne på alle vores håndboldsko til damer er fremstillet med non-marking teknologi, så skoene ikke laver mærker på halgulvet. Derudover sørger ydersålen for, at du får et godt greb i banen, så du ikke glider, når du sætter af, stopper op eller laver pludselige retningsskift. Det er nemlig vigtigt, at du kan bevæge dig frit på banen og lave hurtige fodfinter uden at miste balancen. Nogle håndboldsko er designet med fokus på masser af stabilitet, mens andre er lettere og har mere fleksible såler. Om du skal vælge den ene eller den anden type afhænger mest af din spillestil og placering på banen. Er du fløjspiller og løber hurtige kontraer, kan en let og fleksibel sål være at foretrække, mens du som streg eller bagspiller ofte har glæde af mere stabilitet i sålen.

Store krav til skoens overdel

Der stilles store krav til overdelen på en dame håndboldsko. Den skal således helst være både let og åndbar men samtidig også slidstærk og støttende. Dette opnås med syntetiske materialer, der lader fødderne ånde via ventilationshuller eller mesh-paneler. Derudover er pasformen typisk forholdsvis tætsiddende for at få optimalt hold på fødderne, mens der ofte er placeret støttende stafferinger langs håndboldskoens sider.

Bliv flyvende med de rette dame håndboldsko

Vælg dine håndboldsko med omhu, så din indflydelse på banen bliver så stor som mulig. Med de rette håndboldsko til damer, bliver du nemlig flyvende på halgulvet og kan præstere på dit højeste niveau - hver gang. Når du bestiller håndboldsko på SPORT24.DK, får du leveret efter blot 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan komme på banen og gøre en forskel for dit hold. Husk at du som VIP-medlem får fri fragt og retur.