UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. adidas Predator Pro Målmandshandsker
  adidas adidas Predator Pro Målmandshandsker
  1.000 DKK
 2. 36%
  Nike Vapor Grip 3 Målmandshandsker
  Nike Nike Vapor Grip 3 Målmandshandsker
  780 DKK 500 DKK
 3. 17%
  Uhlsport Comfort Absolutgrip HN Målmandshandsker
  Uhlsport Uhlsport Comfort Absolutgrip HN Målmandshandsker
  600 DKK 500 DKK
 4. 33%
  Nike Mercurial Touch Elite Målmandshandsker
  Nike Nike Mercurial Touch Elite Målmandshandsker
  1.200 DKK 800 DKK
 5. 21%
  Puma Future Grip 1 Hybrid Målmandshandsker
  Puma Puma Future Grip 1 Hybrid Målmandshandsker
  950 DKK 750 DKK
 6. adidas Predator League Målmandshandsker
  adidas adidas Predator League Målmandshandsker
  500 DKK

Målmandshandsker til kvinder

(25 produkter)

Velsiddende målmandshandsker til damer

Som keeper regnes dine målmandshandsker som det allervigtigste udstyr, da de er afgørende for, at dit greb i bolden er optimalt. Når du vogter kassen, er det naturligvis din fornemmeste opgave at gribe, bokse og parere bolden, så du kan gå fra banen med et clean sheet. De bedste betingelser for at opnå dette, får du med et par målmandshandsker i høj kvalitet. Her på webshoppen finder du et godt sortiment af lækre velsiddende målmandshandsker til kvinder.

Drøm stort med målmandshandsker i høj kvalitet

Uanset om drømmen er det danske kvindefodboldlandshold eller mindre kan gøre det, løfter et par gode målmandshandsker uden tvivl dine præstationer i målet. Målmandshandsker i god kvalitet og med en velsiddende pasform giver dig nemlig en følelse af uovervindelighed, når du modigt kaster dig efter bolden på stregen eller springer op og dominerer feltet ved hjørnespark. Kvaliteten af dine målmandshandsker afhænger i høj grad af skumbelægningen i håndfladerne. Der findes mange forskellige varianter af denne belægning og jo bedre den er, jo bedre greb får du i bolden - og prisniveauet følger typisk kvaliteten af skumbelægningen.

Pasformen spiller en stor rolle

Målmandshandsker er dog mere end hvilken type skum, der er anvendt i håndfladerne. Pasformen spiller naturligvis også en meget stor rolle. Handskerne skal nemlig sidde godt på hænderne med et tæt fit, der sikrer optimal føling med bolden og god bevægelsesfrihed. Ofte sørger en velcrolukning over håndleddet for et fast og sikkert fit, mens andre teknologier sikrer en pasform der understøtter en gribende hånd.

Stort udvalg og mange forskellige prisklasser

Målmandshandskerne her på siden er alle fremstillet i god kvalitet og du finder flere forskellige prisklasser, så du kan finde et par, der opfylder netop dine behov. Bestiller du hos SPORT24.DK, leverer vi indenfor kun 1-2 hverdage og tilbyder hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i butik