HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Fodbolde til kvinder

29 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
62 - 64
3
4
4.5
5
10 ml
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(29)
Mænd
(35)
Drenge
(28)
Piger
(28)
Pris
DKK 20
DKK 1,150
MærkerVis liste
adidas
(10)
MONTA
(1)
Nike
(6)
Puma
(7)
Rezo
(2)
Select
(3)
KlubVis liste
BVB Dortmund
(1)
Bayern München
(1)
Manchester City
(1)
Real Madrid
(1)
FarverVis liste
Beige
(1)
Blå
(4)
Grå
(1)
Grøn
(1)
Gul
(3)
Hvid
(14)
Orange
(1)
Rød
(1)
Sort
(4)
Sølv
(1)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(3)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%
Puma Spin Fodbold
Puma
DKK 200
DKK 100
50%
Puma Team Final 6 Fodbold
Puma
DKK 200
DKK 100
40%
Rezo Rubber Fodbold
Rezo
DKK 100
DKK 60
50%
Rezo Fodbold
Rezo
DKK 150
DKK 75
36%
adidas UEFA Nations League Pro Fodbold
adidas
DKK 1,100
DKK 700
Select FB Elite
Select
DKK 400
Viser 28 af 29 produkter

Fodbolde til damer

Der skal en bold til, hvis der skal spilles fodboldkamp, og SPORT 24 har et stort udvalg af fodbolde til damer. Modsat eksempelvis håndbold, er fodboldstørrelserne den samme for mænd og kvinder. I takt med at damefodbold er blevet mere og mere populært, har der dog både været debat om og forsøg med mindre bolde til kvinder, men det har ikke vist nogle endegyldige konklusioner, så DBU holder stadig fast i anbefalingen om samme boldstørrelse til begge køn. Der findes dog forskellige størrelser af fodbolde alt efter alder. Fra U16 og op spiller piger og damer med fodboldstørrelse 5, der er 22 cm i diameter.

Formålet med bolden

Når du skal vælge fodbolde til damer, er det vigtigt, at du overvejer, hvor du vil bruge den. Skal du bruge den til at spille turneringer og kampe på højt niveau, så gå efter en bold, der er FIFA Approved eller FIFA Inspected. På den måde er du sikret, at den er gennemtestet for eksempelvis opsporing, vandabsorbering og tab af luft. Derefter kommer kampbolde og træningsfodbold til kvinder, der er ekstra slidstærke, så de kan holde til mange kampe. Det er den bold, der passer til de fleste spillere. Skal du spille på grusbaner, kunstgræs, asfalt eller fliser - eller måske på stranden - har vi et udvalg af fodbolde til damer, der passer præcist til det.

Den populære bold er en del af historien

Fodbolden har en lang historie, og den runde kugle har udviklet sig mange gange, inden den er blevet den bold, vi kender i dag. Historien kan spores over 4000 år tilbage, hvor man i det gamle Ægypten har fundet bolde, der var lavet af læder, træ og papyrus. Men både i Kina, Romerriget og hos aztekerne og mayaerne har boldspil været udbredt. Bolden er i dag lavet af et syntetisk lædermateriale, fordi rigtigt læder absorberer vand, så bolden bliver tungere. De er ofte lavet af PU eller PVC.

Se vores udvalg af fodbolde til damer hos SPORT 24

Hvis du mangler en fodbold til damer, så kan du finde et stort udvalg hos SPORT 24. Vi har udvalgt de bedste modeller, så du kan finde lige de fodbolde til kvinder, der passer til dig. Skal du bruge bolden hurtigt, har vi altid 1-2 hverdages levering. Og så kan du altid returnere dine varer inden for 365 dage, også i vores fysiske SPORT 24 butikker. Har du spørgsmål til den rette fodbold til damer for dig, er vi altid klar til at hjælpe dig.

 

Ønsker du høj kvalitet og et flot design, kan du med fordel tjekke vores sortiment af Nike fodbolde ud.