UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Træningsdragter til kvinder

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Køb en lækker træningsdragt til damer

På en kølig og blæsende træningsdag på fodboldbanen er en lækker og komfortabel træningsdragt det helt rigtige valg, når du gerne vil holde varmen og kunne koncentrere dig fuldt ud om træningen. Når du varmer op, inden dit hold skal spille kamp, er en træningsdragt også et must, så du er varm og helt klar, når dommeren fløjter kampen i gang. Her på webshoppen finder du lækre træningsdragter til damer - altid i høj kvalitet og designet med en velsiddende og behagelig pasform.

Få optimal komfort på træningsbanen

Træningsdragter til fodbold er udført i lette og funktionelle kvaliteter, der sikrer gode svedtransporterende og åndbare egenskaber. Det er nemlig vigtigt, at komforten er i top, når du spiller fodbold, så du kan præstere optimalt og føle dig godt tilpas fra start til slut. Er træningsdragten fremstillet i bomuld, bliver den hurtigt våd, tung og ubehagelig. Derfor er de lette træningsdragter her på siden udført i hurtigtørrende polyesterkvaliteter, der sikrer den bedste komfort på banen.

Smarte detaljer sikrer velsiddende fit

En træningsdragt består typisk af en overdel med gennemgående lynlås på fronten og et par bukser med smalle ben. Overdelen kan være forsynet med en lille krave for ekstra beskyttelse i halsen, mens der i livet og ærmeafslutningerne ofte er tætsluttende elastikkanter. Bukserne er tit udstyret med lynlåsåbning ved anklerne og i livet sørger elastik og snørejustering for et optimalt fit. Derudover kan begge dele være forsynet med praktiske lommer, så du har styr på dine nøgler og telefon på vej til og fra træningen.

Fremragende bytteservice og lynhurtig levering

Du kan roligt bestille din næste træningsdragt online på SPORT24.DK. Kvaliteten er i top og vi leverer indenfor 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme på træningsbanen. Derudover tilbyder vi hele 365 dages returret - naturligvis også med mulighed for at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker. Husk desuden at du som Klub SPORT 24 medlem får fri fragt og retur, når du handler online her på shoppen.