Cyber Monday | SPAR 25% på ALT* | Gælder i

Træningsbukser til kvinder

3 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
25%
Nike
DKK 500
Cyber Monday pris DKK 375
25%
Nike
DKK 500
Cyber Monday pris DKK 375
25%
adidas
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
Viser 3 af 3 produkter

Velsiddende træningsbukser til damer

Som fodboldspiller er udstyret vigtigt og dine træningsbukser er absolut ingen undtagelse. Når vejret ikke indbyder til fodboldshorts, er et par lange træningsbukser til damer det oplagte valg, når du går på træningsbanen. Her på siden finder du et udvalg af lækre og velsiddende fodboldbukser, der fungerer perfekt både før, under og efter træningen - ligesom de er super smarte til en afslappet og sporty hverdagsstil.

Høj komfort på banen med de rette fodboldbukser

Træningsbukser til fodbold skal være fremstillet i et materiale, der både sikrer en behagelig træningskomfort og giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed på banen. Fodboldbukser til damer er derfor typisk udført i en let og svedtransporterende kvalitet, der effektivt hjælper med at holde dig tør og godt tilpas under træningen. Derudover er det en fordel at dine fodboldbukser er designet med smalle ben, som ikke flagrer rundt, men i stedet sikrer en god bevægelsesfrihed, når du dribler og løber.

Smart og sporty look til træning og fritid

Fodboldbukser er yderst behagelige og giver dig et smart og sporty look. Derfor er træningsbukser til fodbold også blevet meget populære til fritid- og hverdagsbrug. I livet er modellerne oftest forsynet med både elastik og snøre, hvilket sikrer et yderst komfortabelt fit. Nederst ved anklerne har de fleste fodboldbukser desuden lynlåsåbning, så du nemt og hurtigt kan få dem af og på.

Fri fragt og retur som VIP-medlem

Hos SPORT 24 finder du lækre og velsiddende fodboldbukser til damer. Modellerne er fremstillet i lette og funktionelle materialer og tilbyder høj komfort til både træning og fritid. Bestiller du online her på SPORT24.DK, leverer vi indenfor 1-2 hverdage og giver dig 365 dages returret. Som VIP-medlem får du fri fragt og retur, ligesom du naturligvis kan bytte i de fysiske butikker - så bliver det ikke nemmere.