☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Rezo Dank Compression Strømper
  Rezo Rezo Dank Compression Strømper
  150 DKK 75 DKK
 2. Liiteguard Pro Tech Strømper
  Liiteguard Liiteguard Pro Tech Strømper
  250 DKK
 3. 50%
  Rezo Fergie Fodboldstrømper
  Rezo Rezo Fergie Fodboldstrømper
  80 DKK 40 DKK
 4. Liiteguard Pro Tech Strømper
  Liiteguard Liiteguard Pro Tech Strømper
  250 DKK
 5. 50%
  Rezo Fergie Fodboldstrømper
  Rezo Rezo Fergie Fodboldstrømper
  80 DKK 40 DKK
 6. Liiteguard Performance Fodboldstrømper
  Liiteguard Liiteguard Performance Fodboldstrømper
  400 DKK

Fodboldstrømper til kvinder

(41 produkter)

Velsiddende fodboldstrømper til damer

Et par fodboldstrømper skal sidde behageligt og være fremstillet i en funktionel kvalitet, der hjælper med at holde fødderne tørre og komfortable. Her på siden finder du et stort udvalg af velsiddende og funktionelle fodboldstrømper til damer. Sortimentet hos SPORT 24 byder på en bred vifte af mærker, modeller og farver, så du har nok at vælge imellem.

Vælg fodboldstrømper i lette og funktionelle materialer

For at opnå den bedste komfort nede i fodboldstøvlerne, er det vigtigt, at dine fodboldstrømper har en velsiddende pasform. Du finder således fodboldstrømper med en anatomisk korrekt pasform, der tilbyder et velsiddende højre-/venstrevendt design. Dét sikrer et behageligt fit uden gener fra overskydende materiale ved tæerne. Derudover anbefaler vi, at du vælger fodboldstrømper i en let og funktionel kvalitet, der effektivt leder sveden væk fra fødderne. Sammen med en velsiddende pasform sikrer det nemlig, at risikoen for vabler og gnavsår reduceres markant.

Stort udvalg, hurtigt levering og god bytteservice

Udvalget af fodboldstrømper til damer er stort hos SPORT 24 og du finder altid høj kvalitet fra de store og kendte sportsmærker. Bestil dine nye fodboldstrømper online her på SPORT24.DK og modtag dem allerede efter kun 1-2 hverdage. Vi tilbyder 365 dages returret, hvor du enten kan returnere til webshoppen eller bytte i en af de fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.