UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Fodboldshorts til kvinder

12 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 12 af 12 produkter

Funktionelle og velsiddende fodboldshorts til damer

Dine fodboldshorts er en vigtig del af din uniform, når du spiller kamp og træner. Særligt når vejret er godt, er et par korte fodboldshort det oplagte valg, når du går på træningsbanen. Fodboldshorts i høj kvalitet tilbyder gode funktionelle egenskaber og er fremstillet i et let materiale for optimal komfort. Her på siden finder du vores udvalg af smarte, funktionelle og velsiddende fodboldshorts til damer.

Få maksimal bevægelsesfrihed og høj komfort

Et let, hurtigttørrende og svedtransporterende polyestermateriale er det ideelle valg, når du skal vælge dine nye fodboldshorts. Det sikrer nemlig en skøn komfort, der holder dig tør og tilpas under træningen - selv når intensiteten er høj og solen varmer fra en skyfri himmel. Det kan også være en fordel, hvis materialet er en anelse fleksibelt, så du får maksimal bevægelsesfrihed, når du dribler, sprinter og afslutter.

Pasform der giver et sikkert fit

Pasformen er naturligvis også vigtig og derfor er de fleste fodboldshorts til damer forsynet med både snøre og elastik i livet, hvilket giver et sikkert fit fra træningen starter og til den slutter. Nogle modeller er designet med integrerede indershorts eller mesh-trusser for at sikre en ekstra god komfort.

Hurtig levering og god bytteservice hos SPORT 24

Køber du dine nye fodboldshorts online her på SPORT24.DK, modtager du allerede din ordre efter kun 1-2 hverdage. Derudover giver vi dig hele 365 dages returret, så du uden problemer kan returnere dine shorts, hvis du har fortrudt eller størrelsen ikke passer - også i vores fysiske SPORT 24 butikker. Husk i øvrigt, at du som Klub SPORT 24 medlem får fri fragt og retur, når du handler her på webshoppen.