Støvler med skrueknopper (SG) til kvinder

0 produkter

Filtrer
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
(2)
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Præstér optimalt med SG fodboldstøvler til damer

SG støvler til damer giver dig et optimalt fodfæste, når du spiller kamp og træner på bløde og våde fodboldbaner. De lange skrueknopper sikrer nemlig et godt greb i den bløde bane, så du ikke glider rundt, men i stedet kan holde balancen. Du kan med andre ord bevæge dig frit, udfordre og præstere optimalt på trods af vanskelige baneforhold. Køb dine nye SG fodboldstøvler til damer lige her på SPORT24.DK.

Designet specifikt til bløde baner

Fodboldstøvler med skrueknopper er designet specifikt til bløde baner. Støvlerne kaldes SG, hvilket står for Soft Ground og kan på dansk oversættes til blød jord eller blødt underlag. Skrueknopperne adskiller sig fra almindelige knopper ved, at de er længere og forsynet med gevind, så de nemt kan skiftes ud. Derudover er der færre knopper på SG støvler end almindelige fodboldstøvler og skrueknopperne er placeret med større mellemrum mellem hinanden. Det sikrer at jord og mudder ikke så nemt sætter sig fast under sålen, hvilket nemlig vil have en negativ indflydelse på dit greb i banen.

Vælg fodboldstøvler efter baneforholdene

Spiller du fodbold hele året i Danmark, vil du helt sikkert opleve bløde og regntunge baner fra tid til anden. Det kan derfor være en rigtig god idé at have flere forskellige fodboldstøvler at vælge imellem, så dit udstyr er optimalt uanset baneforholdene. Et par SG fodboldstøvler til damer er det ideelle valg til bløde baner, men du skal huske, at de ikke egner sig til hårde baner, hvor de lange knopper vil være en stor ulempe. Sørg derfor for at bruge den rigtige type støvler i forhold til banens beskaffenhed.

Hurtig levering og 365 dages returret

Når du handler online hos SPORT 24, får du leveret dine SG fodboldstøvler inden for 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.