Grusbanestøvler (TF) til kvinder

0 produkter

Filtrer
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Drenge
(1)
Piger
(1)
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Skån fødderne med grusbanestøvler til damer

Vintertræningen byder ofte på hårde jordbaner og grusbaner, hvilket både kan udfordre dit spil og gøre ondt i fødderne, hvis du spiller i almindelige fodboldstøvler. Derfor anbefaler vi, at du benytter et par grusbanestøvler til damer, når banerne er hårde. Det skåner fødderne, reducerer risikoen for vridskader og sikrer et optimalt fodfæste, så dit spil bliver mere frit og flydende på trods af udfordrende baneforhold.

Kortere og blødere knopper giver fordele på hårde baner

Grusbanestøvler er fremstillet med slidstærke og syntetiske overdele, der bedre kan tåle sliddet fra de hårde baner. Knopperne under sålerne er blødere og kortere end på almindelige støvler og placeret i et tæt mønster. Det beskytter dine fødder mod tryk og sikrer en god komfort, når du spiller på det hårde underlag. Derudover sørger de mange små knopper for et optimalt fodfæste, så du er i god kontrol, når du dribler, sparker og løber.

Kom tættere på banen og undgå vrid

At knopperne er kortere på grusbanestøvler, betyder også, at du kommer tættere på underlaget, hvilket giver dig mere kontrol og balance. Når du er tættere på underlaget, mindskes risikoen også for, at du vrider om på fødderne. Der er altså gode grunde til at vælge et par grusbanestøvler, når vinteren byder på hårde og ubekvemme træningsbaner.

Hurtig og sikker nethandel hos SPORT 24

Når du handler online her på SPORT24.DK, leverer vi inden for 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret og kan selvfølgelig bytte i en af vores fysiske SPORT 24 butikker, som findes over hele landet. Hurtig, nem og sikker nethandel - god fornøjelse med dine nye grusbanestøvler!