HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Cykeljakker til kvinder

11 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
38
40
42
XS
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(11)
Mænd
(11)
Pris
DKK 440
DKK 1,500
MærkerVis liste
Craft
(7)
Endurance
(2)
Fusion
(2)
FarverVis liste
Grå
(1)
Gul
(3)
Hvid
(1)
Sort
(6)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%Bæredygtighed
Endurance Ziva Cykeljakke Dame
Endurance
DKK 1,000
DKK 500
20%
Craft Hale Hydro Cykeljakke Dame
Craft
DKK 1,000
DKK 800
20%
Craft Empire Rain Cykeljakke Dame
Craft
DKK 800
DKK 640
20%
Craft Core Ideal 2.0 Cykeljakke Dame
Craft
DKK 1,200
DKK 960
FUSION S3 Cykeljakke
Fusion
DKK 1,500
FUSION S3 Cykeljakke
Fusion
DKK 1,500
20%
Craft Hale Hydro Cykeljakke Dame
Craft
DKK 1,000
DKK 800
20%
Craft Ideal Cykeljakke Dame
Craft
DKK 1,200
DKK 960
Viser 11 af 11 produkter

Føl dig som en prof med den rigtige cykeljakke til damer

Som cykelrytter har din påklædning stor betydning for din træningsoplevelse - uanset om du dyrker mountainbike i skoven eller du hopper på racercyklen og kører landevejene tynde. Med en cykeljakke til damer i god kvalitet får du den nødvendige komfort og pasform samt de smarte ekstra detaljer, der er med til at give din cykeltræning et professionelt strejf. Den rigtige dame cykeljakke giver dig altså høj komfort og god beskyttelse - og muligheden for at du kan føle dig som en rigtig prof rytter på cyklen.

Undgå nedkøling med en beskyttende cykeljakke til damer

Med en dame cykeljakke i god kvalitet får du en lang række fordele på cyklen, som i sidste ende kan være afgørende for din træningspræstation. Din dame cykeljakke skal beskytte dig mod kold vind, så du ikke bliver nedkølet på overkroppen. Nedkøling af overkroppen og dine indre organer vil betyde, at kroppen skal bruge en masse energi på at holde dig varm. Med en beskyttende og vindtæt cykeljakke kan du i stedet bruge denne energi på at præstere maksimalt træningen igennem.

Cykeljakken giver fuld dækning

En cykeljakke til damer har et særligt design, hvor ryggen er længere end fronten, så du hele tiden er optimalt beskyttet på lænden, når du sidder foroverbøjet på cyklen. Ærmerne er ligeledes designet med ekstra længde, så armene er fuldt dækkede, når du rækker frem efter cykelstyret. Derudover har en cykeljakke til damer typisk enten en lomme på ryggen eller en lynlåsåbning, der gør det muligt at anvende lommerne på din cykeltrøje.

Vælg cykeljakker med tætsiddende pasform og refleksdetaljer

Din dame cykeljakke skal være designet med en forholdsvis tætsiddende pasform, da det hjælper med at minimere vindmodstanden, når eventuelt overskudsmateriale ikke hænger og blafrer i vinden som et sejl. Derudover bør en cykeljakke til damer være forsynet med effektive refleksdetaljer, så du bliver mere synlig i trafikken og når mørket falder på.

Generelt skal din dame cykeljakke:

  • Være fremstillet med en vindtæt front
  • Være designet med en tætsiddende og cykelspecifik pasform
  • Være udført i lette og åndbare materialer
  • Være forsynet med reflekser
  • Give mulighed for brug af lommer

Stort udvalg af cykeljakker i topkvalitet

Du kan roligt bestille din nye dame cykeljakke hos SPORT 24. Både her på webshoppen og i de mange fysiske butikker er udvalget stort - og kvaliteten i sortimentet er tilsvarende højt. Stil krav til dig selv, din træning og dit udstyr. Det gør vi hos SPORT 24 og vi vil med glæde dele vores passion for cykeltræning med dig. Spørg vores dygtige og venlige brancheuddannede personale i butikkerne eller kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om valg af din nye dame cykeljakke.