UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 56%
  Endurance Wori Cykelsko
  Endurance Endurance Wori Cykelsko
  900 DKK 400 DKK
 2. 50%
  Endurance Kalasey Road Cykelsko
  Endurance Endurance Kalasey Road Cykelsko
  1.400 DKK 700 DKK
 3. 50%
  Endurance E-Cycling Shoe X25
  Endurance Endurance E-Cycling Shoe X25
  1.800 DKK 900 DKK
 4. 50%
  Endurance E-Cycling Carbon X50 Shoe
  Endurance Endurance E-Cycling Carbon X50 Shoe
  2.500 DKK 1.250 DKK

Spinningsko til kvinder

(4 produkter)

Få optimal komfort med spinningsko til damer

Når musikken banker derudaf, temperaturen stiger og hjertet dikterer en høj pulsfrekvens, er spinninglokalet i høj grad med til at varme dine fødder op. Vil du undgå at dine fødder koger helt over, er et par gode dame spinningsko med fokus på ventilation det ideelle valg. Hvis du - lige som os - er vild med spinning, kan du glæde dig over et spændende sortiment af ventilerende og velsiddende spinningsko til damer her på webshoppen.

Et par almindelige kondisko kan naturligvis sagtens bruges til spinning - du får bare ikke den samme føling med cyklen og du mister en del kraftoverførsel, fordi du ikke kan trække pedalen med op. Spinningsko til damer klikkes fast på pedalen og giver dig derfor en optimal stabilitet med mulighed for at træne med maksimal power.

Det skal dine dame spinningsko tilbyde

Når du skal købe et par nye spinningsko til damer, er der tre vigtige faktorer, du med fordel kan holde øje med, så træningen bliver så effektiv og komfortabel som muligt. Disse faktorer er:

 • Stabilitet
 • Ventilation
 • Simpel lukkemekanisme og kliksystem

Udover disse punkter er det vigtigt, at spinningsko til damer er forsynet med en stiv sål og har en god bredde omkring forfoden, så fødderne ikke bliver klemt, når du står op og cykler. Derudover er en stabil hælkappe en fordel, så hælen holdes godt på plads under træningen.

Træner du landevejscykling, er det også muligt at anvende dine racersko, når du hopper på spinningcyklen. Derimod er spinningsko til damer ikke det bedste valg til racercyklen, da de ikke er lige så hårdføre og derfor ikke klarer omskifteligt vejr så godt.

Spinningsko til damer er designet til maksimal kraftoverførsel

Spinningsko til kvinder er designet specielt til brug på den stillestående motionscykel, hvorfor du får optimal komfort, når du sætter dig i sadlen og giver den gas. Et par gode spinningsko til damer sikrer, at dine muskler kan arbejde optimalt, og at kraftoverførslen fra sko til pedal bliver så effektiv som overhovedet mulig.

Find masser af dame spinningsko hos SPORT 24

Hos SPORT 24 er udvalget af lækre spinningsko til damer stort, og du finder masser af kvalitetsmodeller med fokus på høj komfort og en velsiddende pasform. Køb dine nye dame spinningsko online eller besøg en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker. Har du spørgsmål til dit valg af spinningsko til damer, står vi altid klar med gode tips og rådgivning, så du får den bedste oplevelse på spinningcyklen.