HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Cykelsko til kvinder

12 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Racersko
(4)
Mountainbikesko
(4)
Spinningsko
(7)
Klamper
(2)
StørrelseVis liste
36
36,5
37
37,5
38
38,5
39
40
40,5
41
42
43
44
45
46
47
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(12)
Mænd
(12)
Pris
DKK 100
DKK 1,250
MærkerVis liste
Endurance
(8)
Nike
(3)
Vangárd
(1)
FarverVis liste
Gul
(1)
Hvid
(1)
Rød
(1)
Sort
(9)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
56%
Endurance Wori Cykelsko
Endurance
DKK 900
DKK 400
50%
Vangárd MTB Cykelsko
Vangárd
DKK 800
DKK 400
50%
Endurance Kalasey Road Cykelsko
Endurance
DKK 1,400
DKK 700
33%
Endurance E-Spin Look Klamper
Endurance
DKK 150
DKK 100
20%
Nike SuperRep Cykelsko Dame
Nike
DKK 1,000
Medlemspris DKK 800
20%
Nike SuperRep Cykelsko Dame
Nike
DKK 1,000
Medlemspris DKK 800
50%
Endurance E-Cycling Carbon X50 Shoe
Endurance
DKK 2,500
DKK 1,250
50%
Endurance Dabira MBT Cykelsko
Endurance
DKK 1,400
DKK 700
50%
Endurance E-Cycling Shoe X25
Endurance
DKK 1,800
DKK 900
50%
Endurance Cycling MTB SPD Klamper
Endurance
DKK 250
DKK 125
20%
Nike SuperRep Cykelsko Dame
Nike
DKK 1,000
Medlemspris DKK 800
50%
Endurance E-Cycling X20 MTB Cykelsko
Endurance
DKK 1,400
DKK 700
Viser 12 af 12 produkter

Med den rigtige dame cykelsko bliver du velkørende

Cykling er for alle; hvad enten du er ung eller gammel, tyk eller tynd, høj eller lav. Du kan cykle på arbejde, i skole eller give den gas på landevejen, i skoven eller fitnesscentret. Skal pulsen i vejret, er et par lækre dame cykelsko fra SPORT 24 et nyttigt redskab, der giver dig optimale forudsætninger for at præstere på jernhesten.

Et par cykelsko til damer giver dig glæde, sikkerhed og komfort i sadlen, uanset hvor du tramper i pedalerne. Er træningscentret det foretrukne sted, skal du selvfølgelig have et par spinningssko. Er det derimod skoven der trækker, er mountainbikesko det rigtige valg, mens det på landevejen er strømlinede og hurtige racersko, du skal have på fødderne.

Hvad skal cykelsko til damer kunne?

For at du kan yde optimalt på cyklen - uagtet dennes udformning - er det vigtigt, at du har de rigtige dame cykelsko. Der er indlysende forskel på, hvad cykelsko til kvinder kan, alt efter hvilken cykelgren du kører ud ad. Men overordnet er der et par ting, du kan tage stilling til, når du skal vælge dine næste dame cykelsko.

  • Cykelskoenes stivhed
  • Deres funktionalitet
  • Design og udseende

For at du kan overføre maksimal energi fra dine dame cykelsko til pedalerne, er det væsentligt, at de er stive og stabile. Derved kan du opbygge masser af momentum i sadlen; specielt når du cykler lange lige stræk, hvilket du oftest vil gøre på en spinningcykel eller landevejen.

Funktionaliteten skal naturligvis være i top, når du hopper i et par cykelsko til damer. Komforten er afgørende, og det er vigtigt, at de sidder godt og tæt om fødderne, uden at de bliver ubehagelige at have på. Derudover er ventilationshuller eller -kanaler i dame cykelsko med til at holde fødderne ventilerede, mens justeringen over vristen skal give en god og nærværende pasform. Som oftest vil cykelsko til damer have enten snøre- eller velcrojustering; hvilken du er til, er op til dig at bestemme. Snørejustering vil give en tættere og mere fast pasform, mens velcrostropperne vil gøre denne en anelse løsere.

Selvom det ikke er udseendet, der bør være bestemmende for valget af dine næste dame cykelsko, kan det dog til syvende og sidst være det afgørende, hvis du vakler mellem to cykelsko til kvinder. Hos SPORT 24 finder du primært enkle cykelsko, der ikke støjer for meget, og som de fleste cykelryttere synes om.

For at dine cykelsko til damer passer perfekt med cyklen, skal de korrekte klamper påsættes, så cykelskoene hurtigt og nemt kan klikkes ind og ud ad pedalerne.

Cykelsko til damer er blot begyndelsen

Når du har fundet de rigtige dame cykelsko, er du næsten klar til race afsted. Ud over cyklen, mangler du nu blot at overveje hvilket cykeltøj, du ifører dig. Tjek vejrudsigten og find ud af, hvilket der er egnet til dagens tur. Slutteligt skal sikkerheden være i top; husk derfor altid cykelhjelm, når du tramper i pedalerne på asfalten eller i skovens bløde jord.

Når du er klædt på fra top til tå i dit cykeloutfit og har velsiddende cykelsko til damer på fødderne, er du helt klar til at mærke vinden i ryggen, høre bassen pumpe i ørerne og få pulsen i vejret.

Dame cykelsko fra SPORT 24 giver dig glæde i sadlen

Cykling er sjovt; derfor bør cykelsko til damer ikke begrænse dig. Bestil en af de funktionelle modeller her på hjemmesiden eller prøv dem i en af de mange SPORT 24 butikker. Når du skal op i gear, skal dame cykelskoene føles som en forlængelse af dig selv. Vakler du mellem 2 størrelser, kan du med fordel bestille dem begge og returnere det par, du ikke skal bruge. Bestiller du online, vil du modtage din pakke efter 1-2 hverdage, hvorefter du frit kan vælge mellem at sende det andet par retur eller aflevere dem i den nærmeste butik. Valget er dit.

Sus bjerget, dalen eller landevejen i møde, rul ind og ud mellem træerne eller hop frisk og frejdig på spinningscyklen i træningscentret med dine nye dame cykelsko spændt sikkert og fast om fødderne.