Ketchere til badminton, tennis og squash

64 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 64 produkter

Dyrk glæden med en ketcher i hånden

Hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for at dyrke glæden med den sport du elsker. Med de lækre ketchere fra SPORT 24 går du aldrig ned på udstyr, når du er ude og spille med vennerne, eller når du skal spille den vigtige tennis-, squash- eller badmintonkamp som du har glædet dig til i lang tid. Så uanset dit ambitionsniveau med ketcher sporten så kan SPORT 24 hjælpe dig.

Ketchere til badminton

Hos SPORT 24 har vi et enormt udvalg af badminton ketchere, så du kan komme ud og spille noget fjerbold. Vi har ketchere fra mange forskellige mærker og i mange forskellige farver, til både børn og voksne så alle kan få lov at dyrke glæden. Når du vælger din badminton ketcher hos SPORT 24, er det vigtigt at du vælger den rigtige til dit niveau. Det gør du ved at gå ind og læse produktbeskrivelsen, som beskriver om ketcheren er til nybegyndere eller de mere øvede badmintonspillere.

Ketchere til squash

Er du mere til det højspændte spil på en lille lukket bane, hvor spillet går rigtigt hurtigt, kan vi hos SPORT 24 også her hjælpe dig. Med vores store udvalg af squashketchere vil du uden tvivl kunne finde en ketcher, der passer til dit niveau. Det er igen her også vigtigt, at du går ind og læser produktbeskrivelserne omkring squashketcherne, da du her kan læse hvilket niveau den enkelte ketcher passer til.    

Ketchere til tennis

Drømmer du om at stå i Wimbledon finalen og får sommerfugle i maven bare af at tænke på det, så skal du tjekke vores store udvalg af topklasse tennisketchere ud. Det kan også være, at du bare gerne vil hygge med familien eller vennerne til en omgang tennis og ikke rigtigt drømmer om det professionelle tennis liv. Så kan SPORT 24 også hjælpe dig. Vi har ketchere til alle tennisspillere uanset dine ambitioner.

Du kan trygt købe dine lækre ketchere hos SPORT 24

Hos SPORT 24 bestræber vi os altid på at give dig så meget tryghed som muligt, når du køber hos os. Derfor giver vi dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder uanset om du køber i vores fysiske butikker eller om du handler på vores webshop. Vi sørger også for en hurtig afsendelse af din bestilling indenfor 1-2 hverdage. Hvis du er med i vores formidable VIP-kundeklub, giver vi dig muligheden for fri fragt. Ved køb via webshoppen vedlægger vi også en returlabel, så du kan returnere kvit og frit. Som VIP-medlem får du enormt mange fordele. Så køb trygt dine ketchere hos SPORT 24 og dyrk glæden.

Få dine mange fordele med Klub SPORT 24

Som klubmedlem får du enormt mange lækre fordele. Udover den gratis fragt og en gratis vedlagt returlabel får du også:

  • Vores eksklusive og attraktive katalog før alle andre, og kommer derfor først til alle de gode tilbud.
  • Mulighed for at få hele familiens køb registreret på samme medlemsnummer.
  • Muligheden for at optjene bonus – både ved handel i de fysiske SPORT 24 butikker og online på SPORT24.DK.

Dette er blot nogle af de attraktive fordele du får som klubmedlem hos SPORT 24. Så gå ikke glip af de mange enormt gode fordele og skynd dig at blive klubmedlem.