Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

hummel vinterjakker til børn

9 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Vinter
(9)
Vinter beklædning
(9)
StørrelseVis liste
104
110
116
128
140
152
164
176
KønVis liste
Drenge
(5)
Piger
(4)
Pris
DKK 375
DKK 600
MærkerVis liste
hummel
(9)
FarverVis liste
Blå
(2)
Grå
(1)
Lilla
(2)
Sort
(2)
Armygrøn
(3)
BæredygtighedVis liste
Mindre kemi
(8)
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

Køb lækre hummel vinterjakker til piger og drenge

På de kolde dage i vinterhalvåret er en dejlig varm hummel vinterjakke til børn et oplagt valg. De lækre vinterjakker fra hummel er både fantastisk smarte og tilbyder samtidig gode funktionelle egenskaber, der effektivt sikrer en suveræn komfort til børnene. Her på siden har vi samlet et spændende udvalg af velsiddende og topmoderne vinterjakker til børn. Tjek sortimentet ud og vælg din favorit blandt de mange skønne modeller til piger og drenge. Husk at vi afsender dine varer efter blot 1-2 hverdage, så dit barn hurtigt kan blive klædt varmt og smart på.

Funktionelle hummel vinterjakker til børn

Med en hummel vinterjakke er dit barn klædt både smart og fornuftigt på til vinterens skiftende vejr, hvor børnene ofte er ude i både kulde, sne, regn og slud. Uanset hvilke vejrforhold dagen byder på, skal en børne vinterjakke kunne klare udfordringerne og holde dit barn varm, tør og tilpas. Og det kan de lækre hummel vinterjakker til piger og drenge, som du finder her på SPORT 24. Modellerne er nemlig alle forsynet med en let og isolerende foring, der sørger for at holde kroppen varm på de kolde dage. Derudover er langt de fleste hummel vinterjakker til børn fremstillet i funktionelle materialer, som holder vand og sne ude og på samme tid tillader en god åndbarhed, så overskydende varme kan komme ud. Du kan naturligvis læse meget mere om de forskellige egenskaber ved at klikke ind på de enkelte modeller og tjekke vores produktbeskrivelse ud. Her bliver du godt ”klædt på” til at træffe dit valg og bestemme dig til, hvilken hummel vinterjakke dit barn skal have.

Gode tilbud på hummel vinterjakker til børn

Sortimentet af hummel vinterjakker til drenge og piger bugner af helt nye og topmoderne modeller samt lidt ældre modeller, som du kan købe til attraktive priser. Hos SPORT 24 finder du således ofte en række stærke tilbud på hummel vinterjakker til børn, så du kan spare mange penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ønsker du at se de mange gode tilbud, kan du enten filtrere på prisen øverst på siden eller finde dem ved at klikke her.

Bliv VIP kunde hos SPORT 24

Hos SPORT 24 vil vi gerne belønne vores loyale kunder med ekstra gode fordele, der gør det nemmere og sjovere at handle hos os. Det er gratis at blive VIP medlem og du kan naturligvis opsige dit medlemskab når som helst. Som medlem i SPORT 24 VIP kundeklubben optjener du eksempelvis bonus på alle dine køb, ligesom du får fri fragt og returfragt ved køb her på webshoppen. Derudover kan du købe udvalgte varer til særligt attraktive medlemspriser, deltage i VIP konkurrencer med flotte præmier og komme til VIP før-udsalg, så du kan komme forrest i køen til vores gode tilbud – blandt andet på vinterjakker til børn. Du kan læse meget mere om de mange fordele og oprette dig som medlem ved at klikke på linket herunder.

Opret gratis VIP konto

Bestil hurtigt og nemt på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 kan du roligt gå på opdagelse i vores store udvalg af hummel vinterjakker til børn og vælge din favorit. Vi sender dine varer efter 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende varen tilbage til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker. Husk at du som VIP kunde får fri fragt og returfragt. Vi glæder os til at hjælpe dig!