hummel

hummel Vejle B Home Jersey 2020 Herre

sku 11-003636VBV#arb._landsbank

DKK 400

Farve: Arb. Landsbank

Størrelse
2XL

Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder

GRATIS levering til din lokale SPORT24 butik


OBS: Klik her for at se hvilke butikker der tilbyder Click&Collect


Produktbeskrivelse

hummel Vejle B Home Jersey 2020 Herre er den hjemmebanetrøje, som Drengene fra Nørreskoven ifører sig, når de nok engang skal kæmpe med om point og placeringer i landets bedste række; Superligaen. Vejle Boldklub spilletrøjen er en must have for enhver ægte VB fan.

 

Klassiske farver; med et strejf af guld

Denne hummel Vejle B trøje til herrer er designet i ultraklassiske røde og hvide farver. Derudover ses gyldne tekster på trøjen, der skaber sammenhold, fællesskab og stolthed om både klubben og tidligere tiders præstationer.

 

På brystet ses en hyldest til holdet fra 1958 - der i 2018 har 60 års jubilæum - hvilket sikrede klubben sin første Double. Samtidig er teksten For Byen, For Holdet, For Historien vist modsat dette under klublogoet. For at fuldende billedet prydes nakken udvendigt af et af VB spillernes kælenavne; Nørreskovens Helte.

 

Bliv helt klar til sæsonstart når Vejle Boldklub tørner ud i Superligaen. Drag mod Vejle Stadion med hovedet højt løftet og stemmebåndet smurt i denne Vejle Boldklub hjemmebanetrøje til herrer, når De Røde forsøger at opnå samme legendestatus som Allan Simonsen, Tommy Troelsen og Thomas Gravesen.

  • hummel Vejle Boldklub hjemmebanetrøje til herrer
  • Sæson: 2020
  • Afrundet hals; korte ærmer
  • Logo tekst og grafik
  • Regulær pasform

100% polyester

Læs hele beskrivelsen

Se mere: