HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.
Denne vare er ikke på lager
Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder
GRATIS levering til din lokale SPORT24 butik
Produktbeskrivelse

hummel Vejle B Home Jersey 2020 Børn er Drengene fra Nørreskovens hjemmebanetrøje, som blandt andet Jacob Schoop og Allan Sousa trækker over hovedet, når VB igen er at finde i Superligaen. Iført en Vejle Boldklub spilletrøje er du HELT klar til sæsonstart.

 

Kan det blive mere klassisk?

Den flotte Vejle B hjemmebanetrøje til børn er fremstillet i klassiske røde og hvide farver og lige så klassiske korte ærmer og rund hals, hvor kontrasttekster i guld dog bryder den ellers stilrene VB trøjes look.

 

På brystet ses under klublogoet ordene For Byen, For Holdet, For Historien, hvilket går godt i spænd med teksten modsat, der hylder guldholdet fra 1958, hvilket sikrede klubben sin første Double. Samtidig pryder et af VB spillernes kælenavne nakken; Nørreskovens Helte.

 

Træd i samme fodspor som Allan Simonsen, Thomas Gravesen og Steffen Kielstrup med denne hummel Vejle B hjemmebanetrøje til børn. Trop op på Vejle Stadion med tasken fyldt af VB slagsange og hjælp De Røde frem mod de 3 point.

  • hummel Vejle Boldklub hjemmebanetrøje for 2020 sæsonen til børn
  • Afrundet hals; korte ærmer
  • Logo tekst og grafik
  • Regulær pasform

100% polyester

Swipen voor 1 additionele foto