☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀
Farve: Arb. Landsbank
hummel Vejle B Home Jersey 19/20 Herre
hummel Vejle B Home Jersey 19/20 Herre
Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder
Produktbeskrivelse

hummel Vejle B Home Jersey 19/20 Herre er den hjemmebanetrøje, som Drengene fra Nørreskoven ifører sig, når de nok engang skal kæmpe med om point og placeringer i den næstbedste danske række; 1. division. Vejle Boldklub spilletrøjen er en must have for enhver ægte VB fan.

 

Klassiske farver; med et strejf af guld

Denne hummel Vejle B trøje til herrer er designet i ultraklassiske røde og hvide farver. Derudover ses gyldne tekster på trøjen, der skaber sammenhold, fællesskab og stolthed om både klubben og tidligere tiders præstationer.

 

På brystet ses en hyldest til holdet fra 1958 - der i 2018 har 60 års jubilæum - hvilket sikrede klubben sin første Double. Samtidig er teksten For Byen, For Holdet, For Historien vist modsat dette under klublogoet. For at fuldende billedet prydes nakken udvendigt af et af VB spillernes kælenavne; Nørreskovens Helte.

 

Bliv helt klar til sæsonstart når Vejle Boldklub tørner ud i 1. division. Drag mod Vejle Stadion med hovedet højt løfte og stemmebåndet smurt i denne Vejle Boldklub hjemmebanetrøje til herrer, når De Røde forsøger at opnå samme legendestatus som Allan Simonsen, Tommy Troelsen og Thomas Gravesen.

  • hummel Vejle Boldklub hjemmebanetrøje til herrer
  • Sæson: 2019/20 
  • Afrundet hals; korte ærmer
  • Logo tekst og grafik
  • Regulær pasform

100% polyester

Swipen voor 2 additionele foto's
Kun på Sport24.dk