hummel træningsbukser

9 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

hummel træningsbukser har fået et stilløft

Mærket hummel har været i både tysk og hollandske ejerskab, inden det kom på danske hænder, hvor det fik et stilløft til det mere moderne. Specielt hummel træningsbukserne er der blevet gjort enormt meget ved. De er blevet designet i lækre materialer og i velkendte farver. Træningsbukserne fra hummel fremstilles i forskellige udgaver med fleksible, åndbare og svedtransporterende materiale, der gør dem fantastisk lækre at have på.

hummel træningsbukser – når dagen skal bruges på afslapning

Når weekenden skal stå på hygge derhjemme, med enten brætspil med familien og varm chokolade, eller en god film i fjernsynet, er hummel træningsbukser det perfekte valg til dette. Med deres velsiddende pasform og lækre materialer er træningsbukserne enormt dejlige at have på. Det er derfor et super afbræk fra hverdagsbukserne og giver dig mulighed for at lade op til en ny uge, gennem ren afslapning i weekenden.

Gode træningsbukser til løb eller gåturen

Uanset om løbeturen er kort eller lang, er det dejligt at have et par træningsbukser, der føles behagelige og sidder godt hele vejen igennem. Netop dette gør hummel træningsbukser. Det tynde, bløde og åndbare materiale i træningsbukserne sørger desuden for en optimal komfort under løbeturen. Forkæl dig selv med en løbetur i et par lækre hummel træningsbukser i dag - køb dem hos SPORT 24.

Der findes også en bæredygtig model til dig

Til dig der ønsker at gøre en forskel, og beskytte miljøet, får du chancen hos SPORT 24. Se efter det grønne bæredygtighedssymbol for at finde de bæredygtige modeller som falder i din smag. hummel går også op i bæredygtighed, hvor genanvendt materiale er en af deres hjertesager. Du kan trygt og nemt købe dine bæredygtige hummel træningsbukser her på webshoppen.

Gå ikke glip af SPORT 24 medlemstilbud

Du finder altid, både i vores fysiske butikker og på webshoppen, en masse forskellige varer til super priser. Hvis du elsker en god deal, bør du uden tvivl tilmelde dig vores spændende medlemsklub, hvor du altid finder attraktive tilbud, der helt sikkert vil falde i din smag.

Du kan trygt købe dine hummel træningsbukser hos SPORT 24

Hos SPORT 24 bestræber vi os altid på at give dig så meget tryghed som muligt, når du handler hos os. Derfor giver vi dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder uanset, om du køber i vores fysiske butikker eller om du handler på vores webshop. Vi sørger også for en lynhurtig afsendelse af din bestilling indenfor 1-2 hverdage. Hvis du er med i vores eksklusive kundeklub, giver vi dig muligheden for fri fragt. Ved køb via webshoppen vedlægger vi også en returlabel, så du kan returnere kvit og frit. Så skynd dig at købe dine hummel træningsbukser hos SPORT 24 nu.