hummel støvler er noget af det mest populære fodtøj til børn og her på siden finder du et spændende udvalg af lækre modeller med et smart design, en velsiddende pasform og masser af komfort til fødderne. Sortimentet byder både på vinterstøvler og overgangsstøvler i forskellige udgaver og der er noget for enhver smag til både piger og drenge.

hummel støvler til børn

22 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 22 af 22 produkter

hummel støvler er et populært valg til piger og drenge

Et par hummel støvler er et meget populært valg blandt rigtig mange børn og det kan vi godt forstå hos SPORT 24. Derfor finder du altid et godt udvalg af forskellige modeller her på siden. Nogle af de mest klassiske hummel støvler til børn er hummel Stadil modellerne, som i flere år har været ekstremt populære. Stadil støvlerne har et klassisk og letgenkendeligt design, men kommer i flere forskellige udgaver både hvad angår materialer, farver og foring. Du finder således både overgangsmodeller og vinterstøvler i det klassiske design. Derudover fås de i forskellige materialer, som blandt andet tekstil, kunstlæder og læder.

Varme hummel støvler til vinterbrug

Udover de helt klassiske hummel støvler til drenge og piger, finder du også deciderede vinterstøvler med en varm foring og en vandtæt tex-membran. Disse hummel støvler til børn er typisk også forsynet med en kraftigere sål og ekstra slidstyrke omkring selve foden, hvilket gør dem ideelle til leg i den danske vinter. De fleste børnestøvler fra hummel er desuden designet med forskellige velcrolukninger, men du kan også finde modeller med almindelig snøre eller elastiksnøre. Uanset hvilken type du vælger, er støvlerne designet med fokus på et velsiddende fit omkring foden, så de er behagelig at have på dagen lang.

Tilbud på hummel støvler til børn

Er du på udkig efter en skarp pris på et par hummel støvler til børn, er det en god idé at holde øje med siden her. Ofte vil du nemlig finde gode tilbud på smarte og lækre børnestøvler fra hummel på modeller fra en tidligere sæson. Du får masser af kvalitet for pengene og støvler i et cool design, som børnene bare elsker. Klik her for at se vores tilbud på hummel støvler til børn.