hummel

hummel SønderjyskE Fodbold Hjemmebanetrøje 20/21 Børn

sku 11-210713#7035

DKK 450

Produktet er ikke på lager

Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder

GRATIS levering til din lokale SPORT24 butik


OBS: Klik her for at se hvilke butikker der tilbyder Click&Collect


Produktbeskrivelse

Denne hummel SønderjyskE fodbold hjemmebanetrøje til børn er en spilletrøje, der fejrer, at det i 2020 er 100 år siden, at Sønderjylland igen blev en del af Danmark. Dette ses i et hav af referencer og symboler, der både hylder genforeningen og sætter det sønderjyske i fokus.

En samlende trøje

Indvendigt i nakken af denne hummel SønderjyskE hjemmebanetrøje til børn ses 56 adskilte striber; én for hvert år Sønderjylland var adskilt fra Danmark, hvilket også er teksten der står på tværs af disse. Samtidig er det traditionelle motto én landsdel - ét sammenhold erstattet med én landsdel - en del af Danmark.

Under klublogoet på brystet ses teksten Genforeningen 2020; 100-året for Danmarks Genforening, mens det måske aller tydeligste grafiske design der symboliserer genforeningen ses på trøjens nederste tredjedel. Her er den nuværende grænselinje på fronten af SønderjyskE hjemmebanetrøjen portrætteret, hvilket indikerer, Sønderjylland vendte hjem til resten af Danmark i 1920.

Masser af fokus på landsdelen og historien

En rigtig Sønderjyske connaisseur vil måske bemærke de hvide ærmer, der er inspireret af 15/16 sæsonen, hvor de lyseblå opnåede deres hidtil bedste Superliga placering og vandt sølv. Derudover ses de to løver - der næsten holder Dannebrog - udvendigt i nakken.

Nederst på ryggen af denne hummel SønderjyskE fodbold hjemmebanetrøje til børn er danmarkskortet imprægneret, mens der på indersiden ved lænden står alle sønderjyske byer med mere end 200 indbyggere. Denne spilletrøje fra SønderjyskE er med andre ord et overflødighedshorn af detaljer og symboler, der er en must have for enhver fodbold- og historienostalgiker og fan af SE.

  • hummel SønderjyskE fodbold hjemmebanetrøje til børn
  • Sæson: 20/21
  • Genforeningstrøje der fejrer, at Sønderjylland i 1920 igen blev en del af Danmark
  • Hav af referencer til genforeningen og Sønderjylland
  • Afrundet V-hals; korte ærmer
  • Åndbart mesh i siderne
  • Regulær pasform
  • Let, blød og åndbar
  • Logo grafik

100% polyester

Vaskeanvisning: 40°C

Læs hele beskrivelsen

Se mere: